logo

Canon’dan İki Yeni Model: EOS 750D ve EOS 760D

mh_canon_eos_750d

Canon, giriş seviyesi EOS serisine eklenen etkileyici DSLR modelleri EOS 750D ve EOS 760D’yi tanıttı. Her iki model de yeni 24.2 MP sensör ve Canon’un DIGIC 6 görüntü işlemcisinin kullanılmasıyla daha canlı renkler ve net odak sunuyor. Eklenen profesyonel sınıf özellikleriyle EOS 750D ve EOS 760D amatör fotoğrafçıları bir üst sınıfa taşıyor.

Titreme kabusu bitiyor

ISO 100-12.800 aralığı kapasitesi cihazların gün doğumu veya gün batımında, hatta iç mekanda bile, ayrıntıları güçlü sonuçlarla sunmasını sağlıyor. Ayrıca, ilk kez EOS 7D Mark II modelinde kullanılan Titreme Tespiti teknolojisi, kullanıcıya daha fazla esneklik tanımak için yapay ışık altında tutarlı pozlanan görüntüler sunuyor.

EOS 750D sahipleri, özel anlarını otomatik çekim modları garantisiyle göz alıcı fotoğraflara dönüştürürken Full HD video da çekebiliyor. EOS 750D tutkulu fotoğrafçılara daha fazla yaratıcı özgürlük ve manuel kontrol sunarak, sezgisel olarak çok etkileyici fotoğraflar yaratmalarına imkan tanıyor.

Saliselik anları bile kaçırmıyor

Fotoğraf makinesinin saliselik anları bile asla kaçırmayan 5 kare/sn sürekli çekim modu, aksiyon dolu anlarınızı yakalıyor. Cihazlar ister safaride koşturan hayvanlar ister aksiyon dolu maceracı sporlar olsun, her türlü çekim kompozisyonuna uyum sağlayan güçlü bir 19 çapraz tipte AF nokta sistemi sayesinde kusursuz netlik hassasiyetini garantiliyor.

Yaratıcı video modları var

Amatör film yapımcıları, anılarını büyüleyici Full HD çözünürlüğünde kaydedebilir veya kolay çevrimiçi depolama için MP4 formatını kullanabilirler. Odak takibi ve kaydırma becerisi sunan geliştirilmiş Hibrit CMOS AF III ile konularınızın her zaman odakta tutulacağından emin olabilir, makinelerin STM lenslerle uyum olması sayesinde en üst seviyede doğruluk ve hızda sessiz, sorunsuz odaklanabilirsiniz. EOS 760D geleceğin videograflarına, kolayca eşsiz videolar yaratmalarına imkan tanıyan birçok yaratıcı video modu seçeneği de sunar.

Üst ekran ve akıllı vizör

Ergonomik sapı ve Değişken Açılı LCD ekranıyla makineyi her koşulda kolayca kullanabilirsiniz. EOS 760D, kullanışlı bir şekilde yerleştirilen makine kontrolleriyle fotoğrafçıların daha dikkatli ayar yapmalarını sağlar.

Canon’un tutkulu fotoğrafçılara yönelik EOS modellerinde genelde mevcut olan ve ayarlar ile görüntülere çabucak erişilip gözden geçirilmesini sağlayan bu kontroller arasında arka Hızlı Kontrol Kadranı, üst LCD panel ve Akıllı Vizör yer alıyor.

Paylaşmak çok kolay!

Çekimden sonra Wi-Fi ve NFC özelliklerinin sunduğu kolaylık ve hızdan faydalanarak çekimlerinizi hızla ve kolayca sevdiklerinizle ve istediğiniz cihazlarla paylaşabilirsiniz.

www.canon-europe.com

Etiketler: » » » » » » »
Share
2249 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+3 = ?