logo

CarrefourSA Gastro Entertainment İstanbul Etkinliği Yemek Tutkunlarını Buluşturdu

Türkiye’nin sahip olduğu eşsiz lezzetleri yemek tutkunları ile 16 – 17 Eylül 2017 tarihlerinde İstanbul Volkswagen Arena’da buluşturan CarrefourSA Gastro Entertainment; sektörün akademik ve profesyonel liderleri, dünyaca ünlü şefler, yöresel tatların ustalarının yanı sıra mutfak ve sofra tasarım markalarını da bir araya getirdi.

VIP Event CEO’su Yasemin Pirinçcioğlu’nun açılış konuşmasıyla başlayan etkinlikte Pirinçcioğlu, sürdürülebilir gıda ve gastronomi turizmi konusuna vurgu yaptı. Açılış konuşmasının ardından sahneye çıkan CarrefourSA Gıda Direktörü Ayşin Işıkgece, sürdürülebilirlik konusunda CarrefourSA’da yapılan çalışmalarını aklardı. Trend Yaratan Kadın Şefler kategorisinde konuşmalar yapan Aylin Yazıcıoğlu, Didem Şenol, Neveda Ak Boyacı, Dilara Erbay ve Ebru Baybara Demir plaket ile ödüllendirildiler.

Gün boyunca katılımcılar duayen şeflerden mutfak sırlarını keşfederken aynı zamanda yemek ve mutfak ustalarından tüyolar aldı. Le Cordon Bleu’nun usta şefi Richard Vacher’in yaptığı Gastro Show ziyaretçilerin büyük beğenisini topladı.

Organizasyonun ikinci gününde düzenlenen gastro show ve ödül töreninin yanı sıra alanında uzman isimlerin görüşlerini aktardığı konferanslar da lezzet dünyasına yön verdi. Sedef İyibar, Vedat Başaran, Saffet Emre Tonguç ve Dilara Koçak gibi isimlerin katılımıyla gerçekleşen organizasyonda, Karaköy Güllüoğlu’nun sahibi Nadir Güllü’nün gerçekleştirdiği baklava showu ise izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

Katılımcılara lezzet keşfine çıkma, farklı kültür tatlarını deneyimleme ve Türkiye’nin önde gelen lezzet ustalarıyla bir arada olma fırsatı sunan CarrefourSA Gastro Entertainment İstanbul, alanında uzman isimlerin paylaştığı görüşler ve ev sahipliği yaptığı etkinliklerle gıda sektörüne yön verdi.

Etiketler: » » » »
Share
2930 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+3 = ?