logo

Casper Nirvana F Serisi 2017 Edition Yenilendi

Casper, Nirvana F serisi 2017 Edition dizüstü bilgisayar modellerini Türk kullanıcılarının beklenti ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak yeniledi. Casper tarafından geliştirilen Nirvana F serisi 2017 Edition modelleri daha güçlü, daha ince ve daha hafif olarak tasarlandı. Diğer Casper ürünlerinde olduğu gibi Nirvana F serisi 2017 Edition modellerinin de tasarımı dört aşamalı bir süreçten geçerek son halini aldı. Tasarımın ilk aşamasında Casper ürün geliştirme ekipleri tarafından trend analizi yapıldı. İkinci aşamada ise son kullanıcı yorumları değerlendirildi. Sonrasında saha talepleri değerlendirilirken dördüncü ve son aşamada teknolojik gelişmeler ışığında tasarıma final şekli verildi. Birçok Casper dizüstü bilgisayarda olduğu gibi Nirvana F serisi 2017 Edition modelleri de Türk kullanıcılarının beklentisi doğrultusunda performans, tasarım ve donanım öğeleriyle üretildi.

Üstün performans sağlayan Intel’in 7. nesil işlemcisine sahip bilgisayar modelleri, ışıklandırmalı klavye, yekpare gövde, DVD okuyucu/yazıcı, DDR4 RAM, muhteşem Dolby ses, kablosuz ac teknolojisi desteği, bütünleşik 4090 mAh uzun ömürlü prizmatik entegre batarya gibi özelliklerle güncellendi. Ayrıca şıklık ve tasarım öğelerini barındıran yeni nesil bilgisayarlar, yüzde 15 oranında inceldi ve hafifledi.

Türk Tasarımcıları Takipteyiz

Yeni Casper Nirvana F Serisi 2017 Edition ürünü ile ilgili Casper Pazarlama Direktörü Feray Karaman “Bütün Casper ürünlerini tüketicilerin beklentileri dâhilinde tasarlayıp üretimini yürütüyoruz. Tasarım faaliyetlerimizi 10-12 senedir devam etmekteyiz ve kendimizi sürekli güncelliyoruz. Notebook’tan tablete kadar bütün ürün kategorilerimizi müşterinin ihtiyacı olacak şekilde tasarım ve özelliklerle tasarlıyoruz. Tüketicinin ihtiyacını karşılamak bizim için çok önemli olduğundan, her modeli belli seviyelerde tasarım ya da teknik özellik olarak tüketiciye göre tasarlıyoruz. Bilgisayar ve akıllı telefon kategorisinde ürünleri olup, tasarımlarını kendisi yapan ve Türkiye’de bu şekilde çalışan başka bir firma yok. Bu anlamda bilgi ve birikimimize güveniyoruz. Sonrası için ise, Türkiye’deki tasarımcılarla çalışmak ta gündemimizde olacak“ dedi.

Türk Tüketicisinin Beklentileri Yüksek

Casper ürünlerinin tasarım süreçleri ile ilgili bilgi veren Karaman “Bir ürünün tasarımı, ürün kategorisi ve tasarımın kaç seviyede şekillendiğine ne kadar komplike olduğuna göre 6 ay ila 12 ay arasında değişkenlik gösteriyor. Fikir aşamasından tüketicinin ürünle buluşması arasında ürünün teknik özelleştirmesi ve tasarım geliştirme safhaları belirleyici oluyor. Tasarım ekibimiz 5 kişiden oluşuyor. Bu ekip genelde Ar-Ge ve pazarlama ürün yöneticilerinden meydana geliyor. Yurtdışı desteği aldığımız tasarım projeleri oldu. Örneğin Amerikalı bir tasarımcı ile (uçak tasarımları yapan) 6 sene önce bir projede birlikte çalıştık ve tasarım dilimizi teknik bilgilerle örtüştürürken kendi deneyimlerinden oldukça faydalandık. Türk tüketicisini dünyadan ayıran en önemli fark, tasarım ve performans dengesinde beklentilerinin yüksek olması. Sadece tasarım ya da sadece performans odaklı ülkeler var. Ancak Türk tüketicisinin hem estetik zevki güçlü hem de performans beklentisi yüksek. Dolayısıyla ürünleri Türk tüketicisine beğendirmek, arkasında ciddi bir emek gerektiriyor. Ayrıca Türk tüketicisini dünya ile kıyasladığımızda teknolojiyi çok çok iyi takip ettiğini görüyoruz. Dolayısıyla kendinizi, ürün gamınızı güncel tutmak zorundasınız. Tüketici için bilgisayar/tablet/telefon satın alırken tasarım ile performans aynı anda birinci ölçüt oluyor. Türk tüketicisi bu 2 önemli detayı çok fazla dikkat ediyor” dedi.

7. Nesil İşlemci İlk Önce Sizde Olsun!

Intel’in 7. Nesil İşlemcilerini, Türkiye’nin tek büyük bilgisayar üreticisi markası Casper’ın yepyeni serisinde, herkesten önce deneyimlemek mümkün. Şu ana kadarki en yüksek teknolojiye sahip 7. Nesil Intel İşlemciler, önceki nesile göre yüzde 13 çekirdek performans artışı ve düşük güç tüketimini birlikte sunarak beklentileri fazlasıyla karşılıyor. Bilgisayarlarda kullanılan DDR4 RAM modülleri DDR3 RAM’e göre yüzde 20 daha az enerji tüketirken, yüzde 100 performans artışı ve yüzde 300 bellek genişliği sunuyor. Bu sayede özellikle yüksek veri alışverişi gerektiren uygulama ve oyunlarda üst düzey performans sağlanıyor.

Yenilenen Dizüstü Bilgisayar Gövdesi İle Performans Form Değiştirdi

Önceki nesil Nirvana F serisi 2017 Edition modellerine göre yüzde 15 oranında daha ince bir gövdeye sahip olan yeni modeller, aynı zamanda yüzde 13 oranında daha hafif olarak tasarlandılar. Yekpare gövde tasarımının sunduğu avantajları sonuna kadar kullanan dizüstü bilgisayar ailesi şıklık ve incelik beklentilerini karşılıyor. Yeni modeller ince hafif olmalarına rağmen aynı zamanda üst düzey dayanıklılığa da sahip. Casper Nirvana F serisi 2017 Edition menteşeleri 20 bin kez açılıp kapanma testinden geçerek dayanıklılığı da kanıtlandı.

Günlük hayatta kullanılan uygulama ve oyunlarda üst düzey performans sunmak için tasarlanan Casper Nirvana F serisi 2017 Edition modellerinde NVIDIA GeForce 940MX ekran kartı kullanılıyor. Yüksek performans sunan bu ekran kartı üst düzey oyunlarda bile yüksek çözünürlük keyfinin yaşanmasını sağlıyor.

Eğimli Ve Işıklı Klavye

Bilgisayarda için özel olarak eğimli bir şekilde tasarlanan, 19 mm boyutunda ve basınca dayanıklı olan klavye yazı ve oyun keyfini üst seviyeye çıkarıyor. Bu sayede en zorlu program ya da en heyecanlı oyunlarda bile kesintisiz bir kullanım sunan Nirvana F serisi 2017 Edition modeller uzun yıllar performanslı bir deneyim imkânı sağlıyor. Intel i7 işlemci modellerde ışıklı klavye seçeneği de sunan Casper Nirvana F serisi 2017 Edition modelleri karanlık ortamlarda bile rahatlıkla kullanılabiliyor.

Dolby ses performansı sunan bilgisayarlar film, video, müzik ve oyunlardaki eğlenceyi üst seviyeye taşıyor. Bütünleşik olarak tasarlanan yeni nesil 4090 mAh pili ile saatler boyu kullanım imkanı sağlayan Casper Nirvana F serisi 2017 Edition modelleri, en yeni kablosuz ağ teknolojisi olan 802.11 ac’yi de destekliyor. Bu teknoloji sayesinde yüksek boyutlu dosyaları kablosuz olarak aktarma imkanı sağlanıyor.

Etiketler: » »
Share
2582 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+3 = ?