logo

“Çayın Tadı” Sergisi İstanbul’da

Uluslararası sanat projeleri ile dünya sanatı içinde önemli bir yere sahip olan Nine Dragon Heads, “TASTE of TEA” “Çayın Tadıisimli bir sergiyle İstanbul’da. 14 Eylül 2017 tarihinde Haydarpaşa Garı’nda açılışı gerçekleştirilen sergi, sanatçı performansları, açık hava atölyeleri ve konferanslarıyla desteklendi. 4 Ekim’e kadar Haydarpaşa Garı’nda devam edecek serginin yanı sıra, Sirkeci Garı’nda sanatçı performansları ve Piramid Sanat Merkezi’nde yapılan konferansa gösterilen ilgi de çok büyüktü.

Proje Sanat Direktörü Park Byoung Uk, Küratörler Magda Guruli ve Denizhan Özer tarafından 13 ülkeden 30 sanatçının katılımıyla hayata geçirildi. Projede Türkiye’yi temsilen 4 sanatçı yer aldı: Bedri Baykam Seren Ceren Asyalı, Aslı Özok, Denizhan Özer.

TASTE of TEA bir çağdaş sanat projesi olarak enstalasyon, video, heykel, fotoğraf ve performanslar aracılığıyla insana kendini sorgulatma amacında.

4 Ekim’e kadar devam edecek sergide Ali Bramwel (Yeni Zellanda), Alois Schield (Avusturya), Antti Tenetz (Hollanda), Aslı Özok (Türkiye), Bedri Baykam (Türkiye), Christophe Doucet (Fransa), Daniela de Maddalena (İsviçre), Denizhan Özer (Türkiye), Enrique Munoz Garcia (Şili), Eun su Lim (Kore), Gabriel Adams (Amerika), Gordana Andjelic Galic (Bosna Hersek), Harold de Bree (Hollanda), İliko Zautashvili (Gürcistan), IMPULSE – Kam Yeonhee, Seuk, Cha Yeongwon (Kore), Jessy Theo Rahman (Hollanda), Kazunori Kitazava (Japonya), Kelli Sharp (Avustralya), Kim Jaenam (Kore), Kim Jaikwan (Kore), Lee Leenam (Kore), Light House – Moon Sangwook, Yoon Hyunseob,Jang Wongyu (Kore), Pang Hyosung (Kore), Serdal Kesgin (Türkiye), Seren Ceren Asyalı (Türkiye), Shin Yonggu (Kore), Sim Jea Bun (Kore), Suh Yoonhee (Kore), Susanne Muller (İsviçre) ve Yoo Jounghye (Kore)’ni eserleri yer alıyor.

http://9dh-istanbul.com/

Etiketler: » » » » » » »
Share
2640 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+7 = ?