logo

Cepkask A.Ş. Ege Bölgesinde Bölge Müdürlüğü Açıyor

mh_cepkask_tayfun_gulgec

Cepkask A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Gülgeç

Garanti kapsamına girmeyen düşme, çarpma, sıvı teması, hırsızlık gibi durumlara karşı elektronik cihazlara, içinde hediye sigorta hizmetinin de bulunduğu kapsamlı bir güvence hizmeti sunan Cepkask A.Ş., 13 Mayıs 2016 tarihinde İzmir Renaissance Otel’de sektör temsilcileri ve bayileriyle bir araya gelerek Ege bölgesindeki yapılanmalarına ilişkin açıklamalarda bulunup, bölge müdürlüğü müjdesini verdi.

Cepkask A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Gülgeç,  İzmir başta olmak üzere Ege’nin diğer illerinden gelen taleplerin artmasıyla birlikte bayi sayılarını arttırdıklarını ve bunun sonuncunda Ege’nin incisi İzmir’de Bölge Müdürlüğü açma hazırlıkları içerisinde olduklarını açıkladı.

Yaşanan mağduriyetlere DUR demek istiyoruz

Cep telefonları başta olmak üzere elektronik cihazlar için yasal garantinin kapsamadığı kullanıcı hatalarından kaynaklı hasarlara ve hırsızlıklara karşı hediye elektronik cihaz sigortası sunan ve yanında müşterilerin hayatını kolaylaştıracak birçok hizmeti barındıran, hizmetler bütününü uygun fiyatlara sunduklarını söyleyen Gülgeç, ancak benzer hizmetleri sunma vaadinde olan ve arkasında sigorta şirketi olmayan bir çok irili ufaklı no-name firmanın, vaatleri yerine getiremeyip, ortadan kaybolması ile müşterilerin maddi zararın yanında güven ve hayal kırıklığı yaşadığını vurgulayarak “Cepkask Güvence Hizmet Paketleri arkasında Türkiye’nin en köklü sigorta şirketi olan Ray Sigorta A.Ş.’nin güçlü teknik alt yapısı ve deneyimli operasyon sistemi ile müşteri memnuniyetini en üstte tutan alanındaki ilk ve tek hizmet modelidir.  Farkımızı deneyimleyen müşteri referansları ile her geçen gün daha çok talep alıyoruz. Bunun en güzel göstergesi Ege bölgesindeki hızlı yapılanma sürecimizdir” dedi.

“Sigorta Teminatı Vermeyen Hizmet Paketleri Mağduriyet Yaratıyor”

Ege’de Bölge Müdürlüğü kurmanın nedenlerini anlatan Gülgeç “60 yıllık bir sigorta geçmişine sahip, Türkiye’de sigorta sektöründe birçok yeniliğe öncülük eden sigortacı bir aileden geliyoruz. Bundan 12 yıl önce, elementer sigortacılık operasyonumuzun yanına tüm elektronik cihazlara (Cep telefonu ve diğer tüm elektronik cihazlar, TV’ler ve bilgisayarlar dâhil düşme, kırılma, sıvı teması, çalınma vb. karşı güvence altına alan) garanti kapsamı dışında kalan kullanıcı hatalarına karşı, güvence hizmet paketi sunarak Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdik. Gelen talep ve ihtiyaçlar bizleri, Ege Bölgesinde daha büyük bir yapılanmaya yöneltti. Sigorta teminatı vermeyen hizmet paketlerinin, mağduriyet yarattığına dikkat çekmek istiyoruz. 12 yıllık bu süreçte, kişisel vaatlerle her türlü hizmeti vermeye kalkanlarla karşılaştık ve bundan 10 yıl önce bayii ve kullanıcıları mağdur eden bir firmayı kamuoyu yakından tanıyor. Cepkask ailesi olarak, hem yeni mağduriyetlerin önüne geçmek hem de kullanıcıları bilinçlendirmek için daha büyük organizasyon ve yapılanma ile Ege halkına, en nitelikli ve donanımlı elektronik cihaz satış sonrası güvence hizmeti vermek istiyoruz. Bunun için Ege’ de Bölge Müdürlüğü açma hazırlığı içindeyiz.

 www.cepkask.com.tr, www.ekask.com.tr

Etiketler: » »
Share
3296 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+4 = ?