logo

Çeşitli Sektörlerin Kullanım Alanlarınına Uygun Telsiz

mh_vertex__vx260_telsiz

Vertex Standard, kullanıcılarına maksimum değer katan gelişmiş özellikler içeren yeni VX-260 analog telsiz serisini duyurdu. Vertex Standard’ın yeni telsiz serisinde yer alan ürünler aralarında güvenlik, fabrika, otel ve bina yönetimi gibi çok çeşitli sektör ve kullanım alanlarının ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Maksimum taşınabilir VX-260 Analog serisi VHF/UHF telsiz serisinin zengin özellikleri arasında geliştirilmiş ses çıkışı, genişletilmiş birlikte çalışabilirlik desteği ve programlanabilir acil durum alarmının yanı sıra bir de evrensel batarya sistemi yer alıyor. Söz konusu evrensel batarya sistemi ya da kısa adıyla “UNI”, kullanıcıların tüm Vertex Standard ürünleri için tek bir batarya ve şarj platformunu kullanmalarına olanak tanıyor.

Yeni Vertex Standard telsiz serisinde 16 kanallı ve iki isteğe göre programlanabilir tuşu bulunan VX-261 ile, 128 kanallı altı programlanabilir tuşu ve yerleşik ses evirme şifrelemesi özellikleri bulunan VX-264 yer alıyor.

Vertex Standard Avrupa ve Afrika Bölgesi Dağıtım ve Satış Direktörü Andre Flasche “Müşterilerin ihtiyaç duyduğu her şeyi bir arada: Uygun maliyetli çözüm sunuyor, ses kalitesini artırıyor ve MDC 1200 ile FleetSync birlikte çalışabilirlik desteğini daha da artırıyor. Kompakt ve zengin özellikli telsizlerimizin en önemli yanı müşterilerimize herhangi bir ödün vermeden bağlanma gücü sağlamaları. Geliştirilmiş analog telsiz serimiz daha fazla değer ve teknik yetenek sunarak operasyonları daha da ileriye taşıyor. Bu seri ile verimliliğini artırmak isteyen çok geniş çeşitlilikteki bir müşteri tabanını hedefliyoruz” dedi.

Vertex Standar bu yeni ürünlerle birlikte telsiz serisini tamamlamaya yönelik geniş bir dizi aksesuarı da piyasaya sürdüğünü duyurdu.

www.vertex-standard-emea.com

Etiketler: » »
Share
2013 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

4+9 = ?