logo

Cher Wang HTC’nin Yeni CEO’su Oldu

mh_htc_cher_wang

Cher Wang

HTC Corporation Yönetim Kurulu, HTC Yönetim Kurulu Başkanı ve kurucu ortağı Cher Wang’ı İcra Kurulu Başkanlığı görevine getirdi. Peter Chou, gelecekteki ürün inovasyonuna liderlik edeceği yeni bir stratejik rol üstleniyor.

HTC Yönetim Kurulu Başkan ve CEO’su Cher Wang “Akıllı telefonun bizi akıllı cihazların büyüyen dünyasına bağladığı kişisel bağlantı merkezimiz haline geldiği bugünlerde, sektörde hızlı değişimlere şahit oluyoruz. Bugüne kadar akıllı telefon sektörüne öncülük ettik; aynı vizyonu şimdi de ağa bağlı ürün ve hizmetlerin potansiyelini gerçekleştirmek için uyguluyoruz. Sanal gerçeklik ürünümüz HTC Vive’nin bu ayın başında yarattığı muazzam ilgi, bu yeni ağa bağlı teknolojilerin geleceğimiz için öneminin de altını çiziyor. Özünde bir girişimci olarak, bu kadar çok yeni fırsatı görmekten heyecan ve HTC’nin gelişimindeki bir sonraki aşamayı şekillendirme imkanını kabul etmekten büyük bir onur duyuyorum” dedi.

Cher Wang, Chou’nun birinci sınıf tasarım ve en üst düzeyde teknoloji uzmanlığı sergilemiş olduğu ürün geliştirme alanındaki rolüne odaklanmasını sağlamak için son iki yıldır şirketin çeşitli alanlarında gitgide daha fazla rol alıyordu. Yönetim Kurulu ile yönetim ekibi de bu ilerlemeyi resmiyete kavuşturmanın ve HTC’nin gelişmesinde bir sonraki aşamaya ilerlemesini sağlamak için gerekli organizasyonel değişiklikleri yapmanın vaktinin geldiği konusunda fikir birliğine vardı.

Peter Chou, CEO olarak hizmet verdiği dönem boyunca HTC’nin  ODM olarak taşınabilir akıllı cihaz üreticiliğinden global bir markaya dönüşmesini sağladı. HTC Future Development Lab’in başındaki yeni yönetici rolünde de Chou şirket için gelecekteki büyüme fırsatlarının belirlenmesinde hayati bir rol oynayacak.

Etiketler: » » » » » »
Share
2672 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+3 = ?