logo

Çırağan Palace Kempinski İstanbul 25 Yaşında

mh_ciragan_palace_kutlama

Tarihi 17. yüzyıla dayanan, Sultanlara ev sahipliği yapmış Boğaz üzerindeki Osmanlı İmparatorluğu’na ait tek Saray ve Otel, zamansız zarafetin simgesi Çırağan Palace Kempinski İstanbul, Kempinski Hotels yönetimdeki 25.yılını kutluyor. Tarihle lüksün buluşma noktası, Ocak ayı süresince misafirlerine özel etkinlikler sunacak.

Eşsiz mimarisi, İstanbul Boğaz’ı üzerindeki benzersiz konumu ve kişiselleştirilmiş servisin en üst düzeyde, sektörün önde gelen yöneticileri liderliğinde sunulduğu, İstanbul’un ikonik oteli, açıldığı günden bu yana ülke başkanları, krallar ve dünyaca ünlü sanatçılar dahil olmak üzere sayısız önemli ismi ağırlamaya devam ediyor. Görkemiyle görenleri heyecanlandıran, görmeyenleri de meraklandıran Çırağan Palace Kempinski İstanbul aynı zamanda 25 yıldır şehrin en saygın ve lüks konaklamalarına, etkinliklerine, toplantılarına ve düğünlerine ev sahipliği yapıyor.

Kempinski Hotels yönetimindeki 25.yılını kutlayan Çırağan Sarayı’nın, konaklama paketinden, yiyecek içecek aktivitelerine birbirinden özel 25. yıl etkinlikleri Ocak ayı boyunca misafirlerin hizmetinde.

Çırağan Sarayı’nda Ocak Ayı Boyunca 25.Yıla Özel Etkinlikler ve Konaklama Paketi

Şehrin en leziz brunch’larını sunan ve muhteşem Boğaz manzarasıyla büyüleyen mekanı Laledan Restoran 17 Ocak 2016’da sunacağı 25.yıla özel lezzetlerle ve görsel şovlarla bezenmiş Pazar brunch’ıyla yine en popülerler arasında. Uzman pastane ekibi tarafından 25. yıla özel içerikle dekore edilen ve hazırlanan 25.yıl pastası İstanbul’un pasta ve çikolata cenneti Gazebo Lounge’da misafirlerin damaklarını tatlandıracak. Otelin marifetli barmenleri tarafından 25 hafta demlenmiş safran ve vanilyalı içeceği ile 25 haftalık ev yapımı bitter çikolatanın kullanıldığı leziz “Çırağan Silver” kokteyli misafirlerin beğenisine Le Fumoir’da sunuluyor. 25 yıldır Çırağan Sarayı bünyesinde görev yapan Executive Chef Sezai Erdoğan liderliğinde oluşturulmuş Saray’ın görkemli Osmanlı mutfağı mekanı Tuğra Restoran’ın 25 yıldır en gözde lezzetleri ise Ocak boyunca özel bir menü ile misafirlerini bekliyor.

25. Yıl Kutlamasına Özel Konaklama Paketi

25. yılında bu eşsiz zarafetin doyasıya tadına varmak isteyenlere özel %25 indirimli konaklama paketi sadece 31 Ocak 2016 sonuna dek yapılacak 2 gecelik rezervasyonlarda KDV hariç 480 Euro’dan başlayan fiyatlarla geçerli. Sultanlara ev sahipliği yapan mekanı sadece bu aya özel cazip konaklama paketiyle deneyimlemek istiyorsanız bu fırsatı kaçırmayın. Konaklama paketi lüks oda ve süitlerde minimum 2 gecelik rezervasyonlarda geçerli olup, odalarda sunulacak 25.yıl özel ikramları pakete dahildir.

Adres: Çırağan Cd. No: 32  Beşiktaş – İstanbul

Etiketler: »
Share
4182 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

4+10 = ?