logo

Çırağan Palace Kempinski’de Yılbaşı Farkı

mh_ciragan_palace_kempinski

Çırağan Balo Salonu, Tuğra Restoran & Lounge ve Laledan Restoran geceye neşe katan canlı müzikleri ile yeni yıla girecek.

Çırağan Balo Salonu ve Laledan Restoran’da canlı müzik eşliğinde altı aşamalı aynı menüden oluşan Yılbaşı Gala Yemeği gurme lezzetlerle dolu! Kızılcık ve mantar soslu Baharat Kıtırlı Dana Bonfile’den Kidonyalı Istakozlu Ravioli’ye ekşi mayalı ekmek ‘tuille’ ile Akdeniz Sinarit Tartar gibi enfes tatları bulunduran bu eşsiz lezzetler yeni yılı tarihi Saray atmosferinde karşılıyor. Laledan Restoran’ın minik misafirleri ise kendilerine özel menülerden tadacak.

31 Aralık 2014’de Çırağan Balo Salonu ve Laledan Restoran’da gerçekleşecek Yılbaşı Gala Yemeği hoş geldin kokteyli su, soda, kahve ve KDV dahil kişi başı 490 TL; misafirler arzularına göre iki mekandan birini seçebilerler. Geceye devam etmek isteyenler ise Çırağan Balo Salonu’nda DJ performanslı After-party’ye 100 TL ek ücret ile katılabilecekler.

Ödüllü Tuğra Restoran & Lounge’un 31 Aralık 2014’deki Gala Yemeğinde Osmanlı mutfağının mükellef lezzetleri yıl başında altı aşamalı set menüsü ile damakları tatlandırıyor. Kurutulmuş dut ile doldurulmuş Kuzu Sırtı’ndan pazı yaprağına sarılı safranlı Karadeniz Kalkan Balığı’na, Rakılı Bici Bici’den Osmanlı baharatlarıyla lezzetlendirilmiş çikolatalı kekler ve pek çok lezzet Saray’ın büyülü atmosferinde tadılacak. Bir kadeh Louis Roederer şampanya, su, soda, kahve ve KDV dahil kişi başı 550 TL. Tuğra misafirleri de geceye, Çırağan Balo Salonu’nda DJ performansı eşliğinde gerçekleşecek After-party’ye 100 TL ek ücret vererek devam edebilecekler.

2015’in ilk sabahında, 1 Ocak 2015’de yepyeni yıla taze bir başlangıç yapmak isteyen misafirler için Laledan Restoran’da yapılacak Yeni Yıl Brunch’ı 12:00 – 16:00 arası gerçekleşecek. 200’den fazla lezzetin sunulacağı bu özel Yeni Yıl Brunch’ı kişi başı KDV dahil, içecekler hariç 250 TL, 0-5 yaş arası çocuklar ücretsiz, 6-12 yaş arası çocuklar %50 indirimli.

Etiketler: » »
Share
2508 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+1 = ?