logo

Çırağan Sarayı’ndan “Ramazan Bayramı Konaklama Paketi”

Çırağan Sarayı, Ramazan Bayramı’na özel İstanbul’un, Boğaz’ın ve ihtişamın keyfinin dolu dolu çıkartılacağı bir konaklama paketi hazırladı.

24 Haziran – 2 Temmuz 2017 tarihleri arası Boğaz manzaralı lüks odalarda 3 gece konaklamayla birleşecek olan “Ramazan Bayramı Konaklama Paketi” çok cazip teklifler sunuyor. Her sabah yemyeşil bahçeler ve Boğaz’ın muhteşem manzarasına karşı Laledan Restoran’da alınacak birbirinden leziz ürünlerle hazırlanan zengin açık büfe kahvaltı güne zinde bir başlangıç olacak. Çırağan Sarayı’nın eşsiz konumu ve harika manzarası tam bir tatil ortamı yaratırken, ferahlamak üzere Boğaz’ın içinde yüzüyormuş hissi veren “sonsuzluk havuzu” ise yorgunluğunu atmak ve şehrin koşuşturmacasından arınmak isteyenler için en ideal seçenek olacak. Boğaz’ın tam üzerinde, İstanbul manzarasının doyasıya izlendiği, çeşit çeşit ızgara etleri ve balıklarıyla meşhur açık hava yazlık mekanı Bosphorus Grill’de ise tatil süresince bir defa sunulacak iki kişilik akşam yemeği bu konaklama paketine lezzet katacak. Ayrıca şehrin en stil sahibi mekanlarından Le Fumoir’da alınacak nargile servisi de bu pakete dahil.

Ramazan Bayramı’nı unutulmaz bir yaz tatiline dönüştürmek isteyenler için Çırağan Sarayı’nda Ramazan Bayramı Konaklama Paketi Boğaz manzaralı odalarda iki kişi için KDV hariç 1.150 Euro’dan başlayan fiyatlarla.

Etiketler: » » » »
Share
2704 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+2 = ?