logo

Citrix, Sanbolic’i Satın Aldı

jenerik_birlesme_satinalma2

Citrix, Sanbolic’in satın alımının tamamlandığını duyurdu. Sanbolic teknolojisi; müşterilerinin SSD, NAS içinde Flash ve sabit sürücüler, SAN, sunucu tarafı ve bulut uygulamaları gibi her tür ortamdan uygulamaya özel iş yüklerinin dağıtımını optimum hale getirecek yazılım tanımlı depolamaları kullanmalarını sağlıyor. Böylece depolama yükü dengeleme, uygulama kullanılabilirliği ve en yüksek performanslı son kullanıcı deneyimi mümkün hale geliyor. Bu güçlü iş yükü odaklı altyapı teknolojileri portföyünün satın alımıyla birlikte XenDesktop, XenApp ve XenMobile ürünleri Citrix’in bir dizi farklı çözüm geliştirmesine de olanak tanıyacak. Bu çözümler Windows uygulama dağıtımı ve sanal masaüstü altyapısı (VDI) uygulamalarının karmaşıklığını azaltacak.

Sanbolic, doğrusal ve öngörülebilir bir şekilde ölçeklenebilmek, daha kolay devreye alma ve yönetim ve genel verimlik sağlamak için müşteri uygulamalarının birden fazla konum ve bulutta coğrafi olarak dağıtılmasına olanak tanıyor. Sanbolic ekibi en kısa sürede Citrix organizasyonuna katılacak. Satın alma koşulları ise gizli tutulmuş durumda.

Uygulama Dağıtımı ve VDI için Altyapı ve Depolama Karmaşıklığı En Aza İndiriliyor

Kurumlar artık organizasyonlarının tamamında sanal uygulamalar ve VDI kullanabilecek ve platformun gelişmiş hizmet kalitesi sayesinde iş yükü hizmet düzeyi anlaşmalarını garanti edebilecek. Sunucu donanımı ve sunucu lisansı maliyetleri iyice biliniyor olsa da depolama genellikle uygun maliyetli ve sorunsuz uygulamalar için en büyük engel olarak görülmekte. Sanbolic’in satın alınmasıyla Citrix, sınıfında en iyi fiyat, performans, deneyim, güvenlik ve esnekliğine sahip yeni bir çözüm serisi sunacak. Piyasadaki diğer birçok çözümün aksine Citrix’in hiper bütünleşik çözümü müşterilerin tesiste veya bulutta mevcut depolamalarını, ağlarını ve bilgi işlem altyapısını kullanmalarına olanak tanıyacak.

200’den fazla Citrix müşterisi, XenApp ve XenDesktop sürekli kullanılabilirliği ve coğrafi kümelemeyi garanti etmek için halihazırda Sanbolic kullanıyor. Citrix, müşterilerine bu depolama çözümlerini sağlamak için; stratejik teknoloji ortakları, sistem entegratörleri ve kanal topluluğuyla ve en geniş optimum depolama çözümleri yelpazesini sunmak amacıyla depolama ortağı ekosistemiyle çalışmaya devam edecek.

Citrix Kıdemli Başkan Yardımcısı Geir Ramleth “Altyapı karmaşası, VDI ve uygulama dağıtımı projelerini aksatmaya devam ediyor. XenDesktop ve XenApp ile Sanbolic teknolojisinden faydalanacak olan Citrix bu sorunu doğrudan ele alabilecek ve müşterilerimize altyapıyı sadeleştiren ve toplam uygulama ve yönetim maliyetini azaltan çözümler sunacaktır. Sanbolic, bugün bize katılarak müşterilerimize daha sade ve uygun maliyetli çözümler sunma becerimizi artıran son derece yetenekli bir ekibe sahip” dedi.

Sanbolic CEO’su Momchil Michailov “Şirketlerimiz arasında büyük bir sinerji var. Sunucu tarafı ve bütünleşik depolama yönetimi çözümlerimiz ve Citrix masaüstü ve uygulama sanallaştırma teknolojisi sayesinde, değişen talepleri de temel alarak, kurumsal veriler ve iş yüklerinin son derece kullanılabilir ve elastik olmasını sağlıyoruz. Citrix ekibine katılmamız 13 yıllık deneyimimizi dünyanın her yerindeki kurumsal kullanıcılara sunma becerimizi büyük ölçüde arttıracaktır” dedi.

tr.citrix.com

Etiketler: » » » » » » » » »
Share
2696 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+1 = ?