logo

Constance Hotels&Resorts’da Unutulmaz Bir Tatil

mh_constance_hotel

Constance Hotels & Resorts, Hint Okyanusu’nda cennet adalar olarak bilinen Maldivler, Seyşeller, Madagascar ve Mauritius bölgelerinde bulunuyor.

Maldivler’de Halaveli, Moofushi, Seyşeller’de Lemuria, Ephelia, Mauritius’da Belle Mare Plage, Le Prince Maurice ve Madagascar’da Tsarabanjina yer alıyor.

Constance Hotels & Resorts misafirlerine lüks bir tatilden fazlasını sunuyor. El değmemiş beyaz kumları, mavinin her tonunu barındıran denizi ve uçsuz bucaksız sahilleri ile misafirler keyifle hatırlayacakları günler geçiriyor.

Constance Hotels & Resorts, farklı lezzetler denemek isteyen misafirlerini de unutmuyor. Michelin yıldız ödüllü şeflerin hazırladığı özel menüler eşliğinde dünya mutfağından eşsiz lezzetleri tadarak unutulmaz akşam yemekleri ile tatilinizi taçlandırabilirsiniz.

Bir yandan Michelin yıldız ödüllü şeflerin hazırladığı menüleri tadarken, Constance Hotels & Resorts’un sahip olduğu geniş şarap yelpazesinden seçtiğiniz şarap eşliğinde Hint Okyanusu’nun eşsiz manzarasına karşı şaraplarınızı yudumlayarak unutamayacağınız bir tatil geçirebilirsiniz.

Ayrıca, Constance Hotels & Resorts okyanusun derinliklerinde muhteşem bir dalış deneyimi yaşamanıza olanak sağlayarak tatilinizi unutamayacağınız tecrübeler edineceğiniz bir serüvene dönüştürüyor.

Constance Hotels & Resorts’un sunduğu kişiye özel SPA hizmeti ile misafirler SPA eşliğinde kendilerini şımartarak, hem kendilerini hem ruhlarını rahatlatacakları ve unutamayacakları spa deneyimi yaşayarak eşsiz günler geçirecekler.

Tatilini, doğayla iç içe ve unutamayacakları tecrübeler edinerek geçirmek isteyen misafirler, cennet adalar olarak bilinen Maldives, Seychelles, Madagascar ve Mauritius bölgelerinde yer alan 7 oteli ile Constance Hotels & Resorts’u hiç düşünmeden tercih edebilir.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » »
Share
3048 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+6 = ?