logo

Coral Travel & ODEON Tours, Başarılı Acentelerini Ödüllendirdi

mh_turizm_yildizlari

Türkiye pazarındaki tüketiciye 2006’dan beri tatil hizmetleri sunan ODEON Tours, 2014 yılı itibarı ile faaliyetlerine OTI Holding’in global tur operatörü markası Coral Travel ile devam ediyor. Coral Travel & ODEON Tours, 2014 yılında elde ettiği başarıda büyük pay sahibi olan satış acentelerini Antalya’da gerçekleştirdiği Starway organizasyonu ile ağırlayarak üstün başarıları için teşekkürlerini sundu.

6-9 Kasım 2014 tarihleri arasında The Sense De Luxe Hotel’de gerçekleşen ve 2015 yılı hedeflerinin de paylaşıldığı buluşmaya Türkiye’nin dört bir yanından gelen acente sahipleri ve yöneticileri ile Coral Travel & ODEON Tours yöneticilerinden oluşan 150 kadar davetli katıldı.

2014 yılının genel değerlendirmesinin yapıldığı sabah bölümündeki toplantıda, Coral Travel & ODEON Tours’un satış performansı, ürün ve hizmet yapısı, misafir memnuniyeti anket sonuçları ile ürün ve hizmet standartlarının önümüzdeki yıllarda daha da arttırılması için planlanan çalışmalar ele alındı. Öğleden sonraki bölümde ise acente sahipleri ile Coral Travel & ODEON Tours’un bölüm yöneticilerinin bir araya gelme imkanı buldukları workshoplar organize edildi.

Coral Travel & ODEON Tours acenteleri, kendileri için organize edilen turlarla Side antik kenti ve Manavgat Şelalesi’ni ziyaret ederek nehirde yaptıkları bot turu ile de güzel havanın tadını çıkardılar.

Starway 2014 Türkiye’nin gala gecesinde ödül ve plaketlerini Coral Travel & ODEON Tours İç Pazar Müdürvekili Mehmet Kamçı’nın elinden alan acente sahipleri, keyifli bir geceyle yoğun geçen yılın stresini attılar.

Gecede “best” ve “perfect” kategorilerinde başarılı bulunan acenteler ile yıl boyunca gerçekleştirdikleri satışlarla “Ayın Satış Temsilcisi” olmaya hak kazanan acente satış temsilcileri de ödüllendirildi. “Perfect” kategorisinde başarılı bulunan acentelere Coral Travel’ın logosunda bulunan ve güneşin temsil edildiği özel tasarım Starway ödülü bu yıl ilk kez takdim edildi.

Etiketler: » »
Share
3601 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+7 = ?