logo

Coral Travel’da Yüzde 50’ye Varan Erken Rezervasyon İmkanı

mh_coral_travel_mehmet_kamci

Coral Travel Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Kamçı

Türkiye pazarında tüketiciye 2006’dan beri tatil hizmetleri sunan ODEON Tours, 2014 yılı itibarı ile faaliyetlerine OTI Holding’in global tur operatörü markası Coral Travel ile devam ediyor.

Coral Travel’da 23 Kasım itibarı ile başlayan erken rezervasyon kampanyası ile 150’ye yakın tesiste yüzde 50’ye varan indirimler ve 2016 yaz dönemi için bu kampanyadan yararlananlara Allianz Sigorta güvencesi ile erken rezervasyon iptal sigortası yaptırıp koşulsuz iptal imkanı sağlanıyor. Tüm kredi kartlarına 28 Aralık tarihine kadar vade farksız 9 taksit imkanı da değerlendirmek isteyenler için mümkün.

Erken rezervasyon avantajı

Bu yıl bir önceki yıllara oranla erken rezervasyona olan talebin daha yüksek olduğunu gördüklerine değinen Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Kamçı “OTI Holding bünyesindeki global tur operatörü markamız Coral Travel’ın Türkiye pazarına girmesiyle birlikte artan satış ağımız ve yıllardır bizi tanıyan misafirlerimizin güveni ile, 2015 yılında yurtiçi erken rezervasyon oranımızda %35’ten %42’ye artış yakaladık. 2016 yazında da bu oranın en az bu seviyelerde gerçekleşmesini bekliyoruz” dedi. Erken rezervasyonun tek avantajının fiyat da olmadığını belirten Kamçı “Coral Travel olarak erken rezervasyonu; tatilcinin hayal ettiği tatili, planladığı tarihte ve yerde, en uygun fiyat ve ödeme koşulları ile satın alabilmesi fırsatı olarak görüyor ve bu çerçevede ürünlerimizi hazırlıyoruz. Bununla birlikte erken rezervasyon döneminde kazanılan tek avantajı, erken ödeme indirimi ve dolayısıyla fiyat avantajı olarak görmüyoruz. Yaz aylarında yoğun yerli ve yabancı turist talepleri sebebiyle otellerdeki dolulukların artması sebebiyle otellerde en çok aranan oda tipleri erkenden dolabiliyor. Bu kampanya süresince mevcut alternatifler içinden yerlerini ayırtan misafirlerimiz istediği özelliklerdeki tesis ve oda kategorisinde yer bulamama riskini de en aza indirmiş oluyor. Misafirlerimiz uçak biletlerini de otel gibi erken dönemde satın alırlarsa, ulaşımlarını da o denli uygun fiyatlarla çözebiliyorlar. Bu sebeple uygun fiyatlı ulaşım alternatiflerini de acente satış temsilcilerine sormalarını misafirlerimize tavsiye ediyoruz” dedi.

Erken rezervasyon sigortası

Tatile 3 gün kalana kadar koşulsuz iptal hakkı sağlayan “Erken Rezervasyon Sigortası” sayesinde erken rezervasyona olan talep her geçen yıl artarak devam ediyor. Yaptırdığı rezervasyonu sigorta teminatı altına alan müşteriler, tatillerinin başlamasına 72 saat kalana kadar iptal etmeleri durumunda paralarının tamamını Coral Travel’ın iş ortağı Allianz Sigorta güvencesiyle koşulsuz geri alabiliyor.

Zor beğenen tatil severler için Otium Hotels ve Xanadu Resort Hotel

OTI Holding çatısı altında faaliyet gösteren Coral Travel misafirlerine her zaman yüksek memnuniyet standardıyla hizmet veren grup otellerini özellikle öneriyor. 2013 ve 2014’te otel yatırımlarına hız veren OTI Holding, Titreyengöl’de Otium Eco Club ve Otium Hotel Seven Seas, Kemer’de Otium Hotel Life ve Otium Hotel Gül Beach ile, grubun bünyesine 2014 yılında dahil olan ve zor beğenenlere hitap eden, “High Class” segmentindeki Xanadu Resort Hotel (Belek) ile hizmet veriyor.

Coral Travel’dan her 100 TL’lik alışverişe 200 mil

TÜRK HAVA YOLLARI’nın avantajlarla dolu özel yolcu programı Miles&Smiles’ın üyeleri, Coral Travel’dan gerçekleştirecekleri seyahatlerinde her 100 TL harcama karşılığı 200 mil kazanma imkanı devam ediyor.

Erken rezervasyon kampanyası hakkında detaylı bilgi almak ve kayıt yaptırmak için Coral Travel Çağrı Merkezi 444 0 684’ü arayabilir ya da www.coraltatil.com adresine ulaşabilirsiniz.

Etiketler: » » » »
Share
3367 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+2 = ?