logo

Çözümevi, Keysoft İle Yoluna Devam Ediyor

Çözümevi, gerçekleştirdiği önemli iş ortaklıkları ile sektördeki konumunu güçlendirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıldan bu yana EOH çatısı altında faaliyetlerini sürdüren Çözümevi, Keysoft’un uzmanlığını da bünyesine katarak, danışmanlık ekosisteminde daha güçlü bir şekilde ilerlemeye devam ediyor.

Dilek Çolak: “Keysoft ile sektör bazında daha da güçlü şekilde yola devam edeceğiz”

Çözümevi Genel Müdürü Dilek Çolak, gerçek anlamda bir sinerji ve kan uyumu çerçevesinde hayata geçtiğini ifade ettiği birleşme süreciyle ilgili olarak SAP’nin büyümesine ve gelişmesine paralel olarak bizler de farklı sektörlerde müşterilerimizin ihtiyaç duyacağı tüm çözümleri Çözümevi çatısı altında sağlamaya çalıştık. Bir yanda kendi kadrolarımızı büyütüp genişletirken, bir yandan da bazı alanlarda iş ortaklıklarına gittik. Yakın bir zamana kadar Keysoft da bu ortaklıklardan biriydi. Bu süreçle birlikte ilk hedefimiz; hem mevcut müşterilerimizin analitik ve performans yönetimi ihtiyaçlarını Çözümevi bünyesinde karşılayacak bir yapı oluşturmak hem de devamında finans sektöründe, özellikle SAP’nin yeni çıkan ürünlerini adapte ederek, hizmet alanımızı genişletmek” dedi.

Burak Akıncılar: “İş ortaklıklarının ne denli kıymetli olduğunu gördük”

Çözümevi Analitik Çözümler Yöneticisi Burak Akıncılar, 1999 yılından bu yana Keysoft çatısı altında hayata geçirilen çözümlerin ve buna bağlı deneyimin Çözümevi’ne önemli değerler katacağını belirterek SAP ile çalışmaya başlamamız ile birlikte de bizler için büyük bir şans olduğunu düşünüyorum, Çözümevi ile tanıştık. Gerçek anlamda frekanslarımız uydu ve stratejik bir birliktelik oluşturduk. Bütçe planlama ve finansal konsolidasyon projelerini birlikte oluşturduğumuz ekipler ile hayata geçirdik. Kurum kimliği ve kültürler birbirlerine yakın olunca bu tarz bir iş birlikteliği daha kolay oluyor. Çözümevi de hep bizim hedeflediğimiz yüksek müşteri memnuniyeti ilkesi ile çalışıyor ve uzun soluklu olarak müşterilerine hizmet veriyor. Biz de bugün 2000’li yılların başlarında gerçekleştirdiğimiz projelerimizde çalıştığımız müşterimizle hala çalışabilmenin keyfini yaşıyoruz” dedi.

Etiketler: » » »
Share
2872 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+4 = ?