logo

Crossover Türkiye Genel Müdürü Sinan Ata’ya Yeni Görev

Crossover Türkiye Genel Müdürü Sinan Ata

Crossover Türkiye Genel Müdürü Sinan Ata’ya Crossover’ın global operasyonları emanet edildi. Daha önce Brezilya, Mısır, Pakistan ve Ukrayna pazarlarından da sorumlu olan Ata, bu değişikliğin ardından Crossover’ın faaliyet gösterdiği tüm ülkelerde işe alım operasyonlarının liderliğini üstlenecek.

100’ü aşkın ülkede 2 bin 500 şehirde faaliyet gösteren Crossover’daki yeni rolünün küresel operasyonların stratejisini belirlemek için kritik olduğu kaydeden Ata, 2018 yılı içinde Türkiye’nin içinde bulunduğu hedef bölgelerde önemli adımlar atacaklarını dile getirdi. Ata “Türkiye, Ukrayna, Polonya, Romanya, Macaristan, Rusya, Pakistan, Mısır, Brezilya ve Arjantin öncelik verdiğimiz ülkeler arasında yer alıyor. 2018’in ikinci yarısında bu 8 ülkeyi operasyonumuza dahil ederek yüzde 100 büyümeyi planlıyoruz. Planlarımız arasında yazılım mühendisliği ile ilgili saygın etkinliklere destek vermek de var. Ayrıca yeni çalışma alanları yaratarak etkinlikler ve işe alım turnuvaları düzenleyeceğiz” dedi.

Başta Java olmak üzere, .NET, Ruby, Python, PHP gibi farklı yazılım dillerinde kıdemli yazılım geliştiricilerin ve yöneticilerin ABD’li teknoloji şirketlerinde istihdamını sağlayan Crossover bugüne kadar Türkiye’den 100’e yakın profesyoneli işe yerleştirdi. Kariyerinde dijital pazarlama, medya planlama ve danışmanlık alanlarında önemli başarılara imza atan Ata, 2015 yılından beri Crossover’un Türkiye ve bölgesindeki operasyonlarını yürütüyor.

Etiketler: »
Share
2043 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+3 = ?