logo

CryoTherapy, Nişantaşı City’sde Açıldı

Dünyadaki en köklü ilaçsız sağlık kürlerinden olan ve vücudu -140 derece soğukla tedavi eden mucizevi yöntem CrytoTherapy için ilk profesyonel merkez, dünyada bu alanda öncü marka konumundaki °CRYO STAY YOUNG uzmanlığıyla, Nişantaşı City’s içinde açıldı.

Yunanca “Soğuk Kür” anlamına gelen CryoTherapy; güzellik ve anti-aging, kilo verme, kas gevşetme ve iyi hissetme (well being) gibi dört temel alanda fayda sağlamak üzere, vücudun -140 ° C’ye kadar soğukla iyileştirildiği yenilikçi bir tedavi yöntemi… Antik çağlardan günümüze uzanan ve teknolojiyle harmanlanarak kusursuz hale gelen yöntem, vücutta kan dolaşımını hızlandırıyor, daha fazla endorfin salgılanmasını sağlıyor ve canlanmaya ihtiyaç duyan vücudun, oksijen ve besin miktarını artırıyor. CryoTherapy’nin sağladığı bu iyileşme, holistik [bütüncül] fayda göstererek, zihinsel dinçleşme sürecini de aktif tutuyor.

İlk seanstan itibaren etkilerini hissetmeye başlayacağınız ve düzenli kullanımda mucizevi iyilikleriyle tanışacağınız CryoTherapy, hücre gençleşmesini ve kolajen seviyelerini artırarak, kırışıklık belirtilerini azaltıyor ve cildi sıkılaştırarak, tedavi amaçlı kullanılıyor. Cryotherapy aynı zamanda, kasların iyileşmesini de hızlandırarak, 4500 yıllık bir tedavi geleneğini tüm mucizeleriyle deneyimlemenizi sağlıyor.

CryoTherapy tedavileri, Christiano Ronaldo, Lebron James, Stephen Curry, Floyd Mayweather, Manchester City, Paris Saint Germain ve Golden State Warriors gibi dünya çapındaki sporcular ve spor takımları tarafından atletik performansı artırmak ve yaralanmaların daha hızlı iyileşmesine yardımcı olmak amacıyla uzun yıllardır kullanılıyor. CryoTherapy tedavileri, ayrıca yaşlanma belirtilerine karşı savaşması ve kilo vermeye yardımcı olması için metabolizmayı hızlandırma yoluyla genç, güzel ve formda kalmak amacıyla Jeniffer Aniston, Demi Lovato ve Hugh Jackman gibi Hollywood ünlüleri tarafından da kullanılıyor.

Sağlığınız için ihtiyacınızdan daha fazlasını sunan zamansız yöntem CryoTherapy, şimdi doğanın mucizesini en güvenli ve konforlu şekilde deneyimlemek isteyen herkes için Nişantaşı City’s -3. katta…

www.cryo.com

Etiketler: » » » »
Share
6620 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

4+10 = ?