logo

Darbeye ve Suya Dayanıklı Fiş Yazıcısı

mh_epson_fis_yazicisi

Epson’un en küçük ve hafif mobil fiş yazıcısı TM-P20, perakende personeli, konaklama sektörü çalışanları ve hareket halinde bilet veya makbuz basması gereken herkes için son derece ideal.

Yüksek baskı hızı

Cihaz, yüksek baskı hızı (100 mm/sn’ye kadar) ve sekiz saate kadar uzanan pil ömrüyle satış yapan yoğun mağaza elemanları, masalara servis yapan restoran personeli ile otobüs ve trenlerde bilet basan saha çalışanları için ideal. Modelde ayrıca eller serbest taşıma için kemer klipsi bulunmaktadır.

Sorunsuz bağlanabilirlik

Epson’un akıllı ePOS teknolojisi sayesinde TM yazıcılar, doğrudan web tarayıcıları aracılığıyla ya da yerel olarak pek çok akıllı cihaz üzerinde kontrol edilebilir. Yakın çevreyle iletişim (NFC) işlevselliği ile mobil telefonlar ve/veya tabletler kolayca yazıcılar ile eşlenebilir. Daha hızlı ve kolay kullanım için NFC harici cihazlarda barkod eşleştirme bulunmaktadır.

Dayanıklı

Gecikmelerin ne kadar sinir bozucu olabileceğini biliyoruz. Cihaz, bu nedenle kesintisiz çalışma sağlayan bir dizi özellikle donatılmıştır. Küçük kazalara karşı güvenilir işlemin güvencesi olarak cihaz, isteğe bağlı yumuşak çantası ile birlikte 150 cm’den düşüşe karşı dayanıklıdır. Aynı zamanda darbe ve suya karşı IP-54 sertifikasına sahiptir.

Kullanımı kolay

Basit ve sezgisel kullanım ve LED ışıklı göstergeleri, yazıcı navigasyonunu kolaylaştırır. Düşürmeli kağıt yükleme özelliği sayesinde hareket halinde dahi kağıt değişikliğinin kolayca yapılmasına imkan tanır.

Temel Özellikler

Hafif ve kompakt: Hareket halinde fiş ve bilet yazdırmak için ideal

ePOS baskı: Sürücü yüklemeden herhangi bir mobil cihazdan baskı almaya izin verir

Uzun pil ömrü: Kesintisiz kullanım için 8 saate kadar dayanır. (Şarj aleti dahil)

NFC ve barkod eşleştirme: Mobil telefonlar veya tabletler yazıcılar ile kolayca eşlenebilir

Yüksek baskı hızı: 100 mm/saniyeye ulaşan hızıyla daha hızlı fatura baskısı ve işlem süreleri

Tavsiye edilen perakende satış fiyatı: 335 USD+KDV’dir.

www.epson.com.tr

Etiketler: » » » » »
Share
2256 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+5 = ?