logo

Darüşşafaka Norse Fitnessstation Yaza Rekorlarla “Merhaba” Dedi

mh_norse_fitness_parti

Türkiye’nin spor tesisi Darüşşafaka Norse Fitnessstation, dünya rekorlarına sahne olan muhteşem bir parti ile yazı karşıladı. 15 Haziran 2015 tarihinde Darüşşafaka Spor ve Sosyal Tesisleri Norse Fitnessstation’da gerçekleşen özel davete katılanlar çok sayıda spor dalında başarılara imza atan Namık Ekin’in ve Türkiye’nin en genç keman virtüözü Muhammed Yıldırır’ın rekor denemelerine de tanıklık ettiler.

Ünlü SAT Komandosu Namık Ekin’den bir rekor daha…

Çeşitli spor dallarında pek çok Guinness Dünya Rekoru’nun sahibi olan Namık Ekin, 40 metreden havuza atlayarak rekor denemesi gerçekleştirdi. 71 yaşındaki Namık Ekin, havuza 20 metre kala paraşütünü açarak “en yakın mesafeden paraşütle atlama” rekorunu kırdı ve bir kez daha Guiness Dünya Rekoru’nun sahibi oldu.

Dünyanın en genç ve en hızlı keman virtüözü…

Dünyanın en genç keman virtüözü Muhammed Yıldırır ise Rimsky-Korsakov’un 3:00 3:30 dakikalık Flight Of The Bumblebee adlı eserini 37.84 saniyede çalarak “dünyanın en hızlı keman virtüözü” unvanını aldı. Söz konusu eseri daha önce ünlü Alman keman virtüözü David Garret 65 saniyede çalarak, ardından Ben Lee adlı keman virtüözü de 54 saniyede çalarak bu unvana sahip olmuştu. Muhammed Yıldırır eseri 37.84 saniyede çalarak “dünyanın en hızlı keman virtüözü” unvanını David Garret ve Ben Lee nin elinden almayı başardı.

Dünya rekorlarına sahne olan gecede konuklar Muhammed Yıldırır ve Orkestrası’nın konseri, Türkiye’nin en iyi dans okullarından DepoDans Okulu’nun dans gösterisi ve DJ performansı eşliğinde eğlenceli anlar yaşadı.

Etiketler: » »
Share
2496 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+1 = ?