logo

Dell, Latitude ve OptiPlex Serisini Yeniledi

mh_dell_optiflex

Dell, güvenlik özelliklerini ön plana çıkardığı yeni Latitude dizüstü serisi ve kompakt masaüstü bilgisayar seçeneği OptiPlex serisi ile hem bireysel hem de kurumsal kullanıcılar için yepyeni PC seçenekleri sunuyor.

 Ödüllü Güvenlik ve Yönetim Mimarisi 

Dell yeni serilerde müşterilerine önemli yönetim araçlarını da beraberinde sunuyor. Kapsamlı şifreleme, gelişmiş kimlik doğrulaması ve en güncel yazılım koruma işlevleri, Dell’in ödüllü Veri Koruma portföyünün öne çıkan özellikleri. Tüm bu işlevleri tek kaynaktan sunan Dell, müşterilerinin donanım yatırımlarından en büyük kazancı elde edebilmelerine yardımcı olmak için Latitude ve OptiPlex serisinde önemli yönetim araçları da sunuyor. Bu araçların en önemlilerinden biri olan Yeni Dell Client Command Suite; sistemlerin uygulamaya konulması, izlenmesi ve güncellenmesi için harcanan sürenin önemli oranda azaltılmasını sağlayan, ücretsiz otomasyon araçlarını içeriyor.

Yeni ürünlerinde güvenliğin yanı sıra dayanıklılık unsurlarına da önem veren Dell, Latitude ve OptiPlex portföyünde; aşırı ısınma ve menteşe bükülmelerine karşı, birçok farklı test gerçekleştirdi. Ürünlerde alüminyum şasi ve LCD gösterge ışıkları da dahil olmak üzere tüm bileşenler için birinci sınıf malzemeler kullanılırken; dokunmatik ekranlarda da diğer seçeneklere göre 10 kata kadar daha fazla çizilme direnci sağlayan Corning Gorilla camı kullanıldı.

Dell EMEA Kurumsal Ürünler Pazarlama Müdürü Burak Ereren “Dell, günümüzün hızla değişen çalışma ortamlarına uygun çözümler geliştirmeye devam ediyor. Yeni portföyümüz, tüm büyüklükteki işletmelerin üretkenlik hedeflerini karşılayacak güçte, şık ve yenilikçi ürünlerden oluşuyor. Yeni nesil kurumsal ürünlerimiz, sektörde sadece Dell’in sunduğu en iyi güvenlik ve yönetilebilirlik özelliklerine sahip ticari bilgisayarlar” dedi.  Yeni Latitude ailesinin tüm çalışma koşulları için ideal olduğunu da vurgulayan Ereren “Latitude 13 7000 serisi, Veri Koruma özellikleriyle, dünyadaki en güvenli 2’si 1 arada bilgisayar olma özelliğine sahip. Yüksek performanslı bir Ultrabook ile güçlü bir tableti birleştiren bu 2’si 1 arada cihaz, 13,3 inç ekran arka aydınlatmalı klavyeye sahip. Uyku modundan son derece kısa bir sürede çalışma moduna geçen Latitude 13 7000, zengin taşıma ve güç desteği aksesuarlarıyla, üretkenlik için mükemmel bir seçim” dedi.

 Avuçiçi Kadar Masaüstü: Dell OptiPlex Micro 

Dell’in bir önceki en küçük masaüstü bilgisayarından yüzde 67 daha küçük olan ve sadece 1,2 litrelik kasa tasarımı ile beş farklı montaj seçeneğine sahip yeni OptiPlex 9020 ve 3020 mikro bilgisayarları, alandan büyük oranda tasarruf ederken, performanstan ödün vermiyor. Aynı zamanda piyasadaki en güvenli masaüstü bilgisayar olan OptiPlex 9020 Micro, alanın sınırlı olduğu ve güvenliğin öncelik taşıdığı ortamlar için ideal. OptiPlex 3020 Micro ise kompakt bir ünitede sağladığı temel iş gücü performansı ile öne çıkıyor.

Etiketler: » »
Share
1994 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+6 = ?