logo

DemirDöküm, 200 Yetkili Servisinin Web Sitelerini Yeniledi

mh_demirdokum_200_web_yenileme

DemirDöküm, Türkiye genelindeki yetkili 200 servisinin web sitelerini yeniledi.

Bayilerinin büyük bir bölümünün online satış yaptığını, yetkili servislerinin ise web ya da sosyal medyada hizmet verdiğini söyleyen DemirDöküm Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Ertuna, gerçekleşen yatırımla DemirDöküm’ün kusursuz bir dijital ekosisteme kavuştuğunu söyledi.

Satış Sonrası Hizmetlerde Yeni Dönem

Dijitalleşmenin sadece marka yönetiminde değil, iş süreçlerinin yönetilmesinde de hayli önem arz ettiğini belirten Erdem Ertuna “60 yılı aşkın tecrübe ve bilgi birikimimiz ile müşterilerimizin memnuniyeti, konforu ve güvenliği için çalışıyoruz. Online platformların ve sosyal medya kullanımının katlanarak büyüdüğü günümüzde, online mecralarda görünürlüğümüzü artırmamız ve tüketicilerimize bizlere ulaşabilecekleri farklı erişim kanalları sunmamız gerekiyor. Bu proje DemirDöküm Satış Sonrası Hizmetler ailemize, büyük bir katma değer kazandırdı. Diğer taraftan müşterilerimizin yetkili servislerimizden alabilecekleri hizmetler hakkında geniş ve erişimi kolay bir ortam yarattık” dedi.

Proje 3 Ayda Tamamlandı

Türkiye genelindeki tüm yetkili servislerin projeye dâhil edilerek görüşleri doğrultusunda hazırlandığını söyleyen Ertuna “Tüketicilerimizin doğru bilgiye, doğru kanaldan ulaşabilmelerini sağlamak, yetkili servislerimizden almış oldukları hizmetin kalitesini nasıl garanti altına aldığımızı aktarabilmek adına geniş katılımlı bir proje ekibi ile çalıştık. DemirDöküm olarak tüketicilerimize en iyi hizmeti vermemiz gerektiğinin farkındayız. Ayrıca sektördeki konumumuz gereği tüm ısıtma, soğutma ve iklimlendirme cihazı kullanan tüketicileri de bilinçlendirici çalışmalar yapıyoruz. Bu amaçla Yetkili Servis Web Sitelerimizde tüketicilerimizin yetkilendirilmemiş servislerden hizmet aldıklarında, kendileri ve sevdiklerinin güvenliği için risk yaratabilecek konularla alakalı bilgilendirmeler yapıyoruz. Üç ay gibi kısa sürede yenilenen platformumuz,  sektördeki konumumuzu güçlendirecek” dedi.

“Dijitalleşme Yatırımlarını Artıracağız”

DemirDöküm’ün organizasyon ve iş yapış şekillerini çağın gereksinimleri doğrultusunda sürekli güncelleyip, geliştirdiğini belirten Erdem Ertuna “8 yıldır kendimize önemli bir yol haritası oluşturduk. Her yıl dijitalleşmeye yönelik aksiyonlarımızı artırıyoruz. Geçen yıl Yetkili Satıcılarımızın kurumsal web sitelerini hayata geçirdik. Ayrıca satış ekiplerimiz için iş planlama, organizasyon, eğitim ve yetkili satıcı destek süreçlerinde hızımızı, kalitemizi ve verimliliğimizi artırmaya yönelik; anlık ve uzaktan erişimi mümkün, ERP sistemimiz ile entegre bir online platform devreye aldık. Yetkili Servis web sitelerimizin standardizasyonu ve devreye alınması da dijitalleşme gündemimiz çerçevesinde atılmış adımlarımızdan biri. Önümüzdeki dönemde dijitalleşme gündemimiz doğrultusunda, tüketici deneyimini mükemmelleştirmeye yönelik çalışmalara ve bu alandaki yatırıma devam edeceğiz” dedi.

Etiketler: » »
Share
2208 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+2 = ?