logo

DemirDöküm, Yetkili Satıcıları İçin Özel Sosyal Ağ Kurdu

mh_demirclub

İş ortaklarıyla ortak kazanımlar yaratmak üzere 2010 yılında hayata geçirdiği Demir Club sadakat programını günümüz iş dünyasının ihtiyaçlarına cevap vermek üzere yatırımlarını sürdüren DemirDöküm, projenin dijital ayağı olan DemirClub.com’u tam donanımlı bir sosyal ağ platformuna dönüştürdü.

Üstün hizmet politikası ile müşteri memnuniyetinde örnek projelere imza atan DemirDöküm, yetkili satıcılarını bir araya getiren bu yatırımla, kurumsal teknolojik dönüşümün yanı sıra, daha önce farklı kanallarda sunulan hizmetlerini ve iletişimi tek bir çatı altında topladı.

Yeni nesil tasarımın işletmeler arası (B2B) ve Müşteri İlişkileri Yönetimi işletim sistemiyle entegre çalışacak şekilde geliştirilen yeni platform ile firma, sadakat programı kapsamında kullanıcı deneyimini geliştirirken, iş ortaklarının memnuniyetini de artırmayı hedefliyor.

Yetkili satıcı iletişiminde yeni bir dönemin kapılarını aralayan DemirClub.com’un ön plana çıkan özellikleri ise şöyle;

– Dizüstü, akıllı telefon veya tabletten formuna göre ulaşılabilen yeni platformda mesleki bilgi ve içeriklerin yanı sıra gündeme ait gelişmeler takip edilebilecek.

– DemirClub.com üyeleri sistem üzerinden müşteri temsilcisi iletişim bilgilerine kolayca ulaşıp, dilediklerinde iletişime geçerek hem zamandan, hem operasyonel giderleri azaltabilecek.

– DemirDöküm tarafından sunulan eğitim ve etkinliklerin yer aldığı ağda, ürünler, hizmetlere ait görseller, broşürler, sirküler, pazarlama araçları ile güncel sertifika bilgilerine ulaşılabilecek.

– Yenilenen ağ sayesinde yetkili satıcılar sistem üzerinden montajını gerçekleştirdikleri cihazlar için ilk çalıştırma bildiriminde bulunup, önceden gerçekleştirilen bildirimleri takip edebilecek.

– Yetkili satıcıların puan kazanabildikleri yeni platformda, kazanılan puanlarla DemirClub hediye kataloğunda yer alan binlerce üründen biri birkaç tık ile sipariş verebilecek.

– DemirDöküm iş ortaklarının, iş süreçlerinde yeni bir dönemi müjdeleyen ağda yer alan ‘Bil Kazan’ uygulamasıyla üyeler aldıkları mesleki eğitimleri platformda test edip, doğru cevaplarıyla ekstra puan kazanabilecek.

Etiketler: » » »
Share
2190 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+10 = ?