logo

Dergilik, Tüm Ülkelerden İndirilip Takip Edilebilecek

Dergilik Uygulaması

Dergilik, hem dergi hem de gazete raflarında yer alan birçok yayını tek uygulamada buluşturarak okuma alışkanlıklarına yön vermeyi sürdürüyor. Teknolojik altyapısını her geçen gün daha da geliştiren uygulama artık dünyanın her noktasından ulaşılabilir hale geldi. Ülke ve dünya gündemini yerel kaynaklardan takip etmek isteyen ama Türkiye dışında yaşayan Türk vatandaşları artık Dergilik uygulamasıyla hem gazete hem de dergileri mobil cihazlardan tek uygulamayla takip edebilecek.

Yayın Sayısı 450’ye Ulaştı 

Sadece Turkcell değil, tüm operatör kullanıcılarının yararlanabildiği uygulama, dekorasyondan teknolojiye, mizahtan aile ve çocuğa, iş dünyasından moda ve eğlenceye, mizahtan bilime birçok farklı kategoride içeriği bir araya toplayarak yayınların okuma sürelerini de arttırıyor. Uygulamadan şu anda 438 farklı yayına ulaşılabiliyor. 413’ü dergi olmak üzere 25 gazete bu uygulamadan okunuyor.

Farklı yayınları keşfetmenin en hızlı yolu Dergilik

Uygulama aynı zamanda okuma alışkanlıklarına da yön veriyor. Okuyucular vu uygulama sayesinde ilgiyle takip ettikleri yayınların yanında çok fazla ilgi duymadıkları yayınlara da ulaşabilir hale geliyor ve farklı alanlarda özgün içerikleri keşfedebiliyor. Okur sayısı her geçen gün artan uygulamada günde ortalama 150 bin dergi ve 35 bin gazete indiriliyor.

Etiketler: »
Share
1868 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+3 = ?