logo

Derin Öğrenme Özellikli Kablosuz Video Kamerası

AWS, geliştiriciler için yeni makine öğrenimi hizmetini ve deep learning (derin öğrenme) özellikli kablosuz kamerasını tanıttı. Amazon SageMaker geliştiricilerin ve veri bilimcilerinin kendi makine öğrenme modellerini hızla oluşturması, eğitmesi, dağıtması ve yönetmesi için tasarlanmış, tamamıyla yönetilen bir hizmet. Diğer yandan AWS DeepLens ise, geliştiricilere makine öğrenimi ile ilgili deneyim kazandırmak için gerçek zamanlı bilgisayar görme modellerini çalıştırabilen, derin öğrenme özellikli ve kablosuz bir kamera.

Amazon SageMaker ve AWS DeepLens ile tüm geliştiriciler makine öğrenimine erişebilecek

Amazon SageMaker, makine öğrenimi sürecinin her adımındaki zorlukları ve varsayımları ortadan kaldıran, tamamıyla yönetilen bir hizmet. Amazon SageMaker önceden oluşturulmuş geliştirme defterleri, petabayt ölçekli veri kümeleri için optimize edilmiş popüler makine öğrenimi algoritmaları ve otomatik model ayarlama özellikleriyle model oluşturmayı ve eğitmeyi kolaylaştırıyor. Amazon SageMaker ayrıca eğitim sürecini önemli ölçüde kolaylaştırıyor ve hızlandırıyor: Altyapıyı her iki eğitim modeli için otomatik olarak hazırlıyor ve yönetiyor; bu modelleri kullanarak tahminlerde bulunmak için çıkarımlar yapıyor.

AWS DeepLens ise geliştiricilerin öğrenmelerini ve deney yapmalarını desteklemek için bir dizi öğreticiye, örneğe, kaynak koda ve entegrasyona sahip bir aygıt ile AWS’nin bilindik hizmetlerini bir araya getirerek onlara model oluşturma, eğitme ve dağıtma süreçlerinde pratik deneyim kazandırmak için tasarlandı.

Amazon SageMaker ile geliştiriciler şunları yapabiliyor

– Performansa göre optimize edilmiş algoritmalar ile kolayca makine öğrenimi modelleri oluşturmak

– Hızlı, tamamıyla yönetilen eğitim

– Tek tıkla modelleri üretime dahil etmek

AWS DeepLens ile ise geliştiriciler şunları yapabiliyor

– Pratik makine öğrenimi deneyimi kazanmak

– Modelleri bulutta eğitmek ve AWS DeepLens’e yerleştirmek

 

Etiketler: » » »
Share
1835 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+9 = ?