logo

Detaysoft, S/4HANA Alanında En Yetkin Çözüm Ortağı Olmayı Hedefliyor

mh_detaysoft_sarhan_polatates

Detaysoft Teknoloji Direktörü Sarhan Polatateş

Detaysoft, SAP’nin geçtiğimiz hafta New York’ta büyük bir etkinlikle duyurduğu 4.nesil iş uygulamalarının Türkiye’deki en yetkin iş ortağı olmak için kolları sıvadı.

SAP’nin kurumsal yazılımı dijital çağın gereklerine göre yeniden keşfettiği, kullanıcıları da inovasyon sürecine dahil ettiği ve kurumsal kaynak planlama anlayışını yeniden tanımladığı sadelik vurgusunun ön plana çıktığı yeni platformu S/4HANA, yeni pazarlara girmek ve tüketicilerle her kanaldan iletişim kurmak isteyen işletmeler için büyümeyi teşvik eden bir inovasyon platformu.

AR-GE yatırımlarıyla dikkat çeken SAP çözüm ortağı Detaysoft, S/4HANA teknolojisine yatırım yapmaya başladı. Geçtiğimiz yıl SAP’nin piyasaya sürdüğü HANA çözümünü Türkiye’deki birçok firmaya başarıyla uygulayan firma, S/4HANA alanında en yetkin SAP çözüm ortağı olma hedefiyle çalışmalara başladı.

Detaysoft Teknoloji Direktörü Sarhan Polatateş, 2015 yılının iş uygulamaları alanında yeni bir milat olarak kabul edilen S/4HANA’nın son yıllarda ortaya çıkan IT trendlerini ve teknolojilerini tek bir platformda birleştirdiğini söyledi.

Akıllı saatten ERP

Basit ve kullanıcı dostu ara yüzler, sıfır gecikme beklentisi, gerçek zamanlı veriye ulaşma ve mobil deneyim ihtiyaçları gibi birçok beklentiyi karşılamak için geliştirilen S/4HANA’nın, kurumsal kaynak planlaması (ERP) algısını tamamen değiştireceğini belirten Polatateş “SAP, yazılım teknolojisinin modern bileşenlerini bir araya getirerek, çok rahat kullanılabilir bir kullanıcı arayüzüyle, performans açısından önceki sistemlere kıyasla son derece farklı bir deneyim sunuyor” dedi. S/t4HANA’nın yeni yatırım yapmaya gerek kalmadan bulut üzerinde çalışabildiğini ve akıllı saatler de dahil olmak üzere her türlü mobil platforma uygun hale getirildiğini, bulutta ve hybrid (melez) yapıda konumlandırılabildiğini kaydeden Polatateş “Aslında süreç gayet basit. Öncelikle mevcut ERP sürümünü EHP7’ye çıkarmak ve ardından arşivleme yapmak gerekiyor. Ortaya çıkan veriyi de HANA platformuna taşıyıp oradan da rahatlıkla S/4HANA’ya geçiş yapılabiliyor. Detaysoft olarak demo ortamında yaptığımız testlerde başarılı sonuçlar elde ettik” dedi.

Etiketler: » » » » » »
Share
3642 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

4+3 = ?