logo

Digital Marketplace Çözümü Dijitalleşme Uygulamalarını Kolaylaştıracak

mh_software_ag_eric_duffaut

Software AG‘nin Müşteri İlişkileri Yöneticisi ve Yönetim Kurulu Üyesi Eric Duffaut

Software AG, Digital Marketplace çözümünün tanıtımını yaptı. Software AG’nin iki milyonu aşkın geliştiriciden ve gitgide büyüyen ortaklık tabanından oluşan güçlü topluluğu üzerine bina edilen Digital Marketplace, kurumların ve devlet organlarının Dijital Kurumsal Platformlarından değer kazanmalarını hızlandırmalarını sağlayacak.

Software AG‘nin Müşteri İlişkileri Yöneticisi ve Yönetim Kurulu Üyesi Eric Duffaut “Dijitalleşme artık her şeyi değiştiriyor. Kurumlar ve devletler müşteri ve yurttaşlarının beklentilerini karşılamak ve bu gerçek zamanlı küresel pazaryerinde rekabet avantajı sağlayabilmek için benzersiz dijital stratejiler geliştirip uygulamak zorundalar. Bunlar sıradan yatırım kararları değildir. Her karar stratejik karardır ve Software AG’nin, ortaklarımızın ve müşterilerimizin kolektif deneyimlerini temel alan Digital Marketplace çözümü dijitalleşme uygulamalarını kolaylaştıracaktır. Software AG’nin odağında, kurumların, dijitalleştirme projelerini tespit edip hızla uygulamaya almaları ve inovasyonlar gerçekleştirmeleri yer alıyor. Dünyanın en büyük bağımsız altyapılı yazılım şirketi olarak bizler her zaman müşterilerimizi daha iyi desteklemenin yollarını arıyoruz. Digital Marketplace, Software AG’nin, stratejik iş ortağı olarak müşterilerine eksiksiz destek verme hedefindeki son adımıdır” dedi.

Cognizant’ın Başkan Yardımcısı ve Küresel Teslimat-Entegre Süreç Yönetimi Uygulamaları Başkanı Harish Dwarkanhalli “Software AG ve Cognizant’ın kattığı değerin ana bileşeni, ortak müşterilerimizin kurumlarını dijital dönüşüme sokarken inovasyon desteği almalarıdır. Software AG’nin Digital Marketplacei müşterilerimizin kurumsal performanslarında yeni seviyelere ulaşmaları için geliştirdiğimiz fikir liderliğini, inovatif çözümleri ve çerçeveleri vurgulamanın yeni bir yoludur. Software AG’nin Dijital Platformunu temel alan Intra Day Liquidity Monitoring (ILM) Çözümümüzün, Digital Marketplace tanıtımının bir parçası olacak kadar inovatif bir çözüm olmasından memnuniyet duyuyoruz. Müşterilerimizin kendini kanıtlamış bileşenlere ve en iyi uygulamalara kolayca erişmelerini sağlayarak, dijital başarı getirecek bir altyapı kurumalarına ve projelerini hızlandırmalarına yardımcı oluyoruz” dedi.

Digital Marketplace endüstriye odaklı vakaları gözlemleyip esinlenebilecekleri bir inovasyon hızlandırma çözümüdür. Tüm müşteriler, geliştirme bileşenleri, çözüm hızlandırıcıları, hatta Software AG veya ortakları tarafından geliştirilen dört dörtlük çözümlerden faydalanarak kendi Dijital Kurumsal Platformlarından aldıkları değeri anında yükseltip hızlandırabilirler. Zengin içerik ve kullanım kolaylığına sahip Digital Marketplace’e Software AG müşterileri ve ortakları kolayca erişebiliyor.

Software AG’nin Dijital Dönüşüm Platformu, kullanıcıların gerçek zamanlı kurumsal olaylara veya hızla değişen pazar koşullarına zamanında karşılık verebilmelerini sağlıyor ve dijital dönüşüm hedefleyen kurumların bu hedeflerini gerçekleştirmelerine yardımcı olarak çok kritik bir rol oynuyor. Ayrıca, kurumların, dijital çağda kurumların hızlı bir şekilde kurumsal uygulamalar kurabilmelerini sağlayan geniş kapsamlı yetenekler sunuyor

marketplace.softwareag.com

Etiketler: » » » »
Share
1977 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+9 = ?