logo

Dijital Ödeme Çözümü MasterPass Türkiye’de

mh_mastercard_masterpass

MasterCard’ın dijital ödeme çözümü MasterPass, Türkiye’de kullanıma sunuldu. MasterCard yeni çözümü ile yüz yüze mağaza içi ödemelerde, elektronik ve mobil ticarette tek tık ile kart kullanıcılarının hayatını kolaylaştırıyor.

Tüm dünyada 20 ülkede geçerli olan MasterPass, global olarak çeyrek milyonu aşkın ödeme noktasında kullanıcılara güvenli ve kolay bir dijital ödeme platformu sunuyor. MasterPass’e kart bilgilerini ekleyen kullanıcılar dünyanın her yerinde MasterPass logosu gördükleri ödeme noktalarında tekrar tekrar kart bilgisi girmeden alışverişlerini tamamlayabiliyor.

MasterPass, Türkiye lansmanında ilk olarak BiTaksi, Caffe NeroTürkiye ve Getir ile iş birliği yaptı. BiTaksi ile taksi yolculuklarında, Getir Uygulaması ile hızlı siparişlerde ve Caffè Nero mağazalarındaki alışverişlerinde artık tüketiciler, MasterPass’i kullanarak tek dokunuşla ödemelerini gerçekleştirebiliyor.

MasterCard Hızlı Gelişen Avrupa Ülkeleri Ürünlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Onur Kurşun “Dijital bir evrim geçiriyoruz ve alışveriş biçimleri dâhil hayatımız gözle görülür şekilde değişiyor. Tüm alışveriş deneyimi dijitalleşirken, bilgisayarlar, tabletler ve akıllı telefonlar birer ödeme aracına dönüşüyor. MasterCard olarak, dünyanın her noktasında ve her cihazda ödeme yapmanın en güvenli ve hızlı yollarını geliştirmek üzere inovasyon faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. MasterCard’ın online ödeme çözümü MasterPass ile internete bağlı tüm cihazlarla ve mağaza içi alışverişlerde cüzdan taşımaksızın her seferinde kolay bir alışveriş için hızlı ve güvenli platform sunuyoruz. Araştırmalara göre 2018’de mobil cihazlar üzerinden yapılan ödemeler, toplam perakende alışverişlerinin %30’unu oluşturacak. Nakitsiz bir dünya vizyonuyla bu geleceğe yatırımlarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Etiketler: » »
Share
3083 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+1 = ?