logo

Dijital Oyun Platformu Voidu Yayında!

mh_voidu

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de yaygınlığı günden güne artan dijital oyun dağıtım platformlarına yepyeni ve cazip bir bakış açısı geliyor. Dijital oyun platformları konusunda deneyimli bir ekip tarafından geliştirilen Voidu, beta sürümüyle oyunseverlerin karşısında. Bundan böyle oyuncular, hem güncel ve merakla beklenen oyunları, hem de klasikleri cazip kampanyalarla satın alabilecekleri bir dijital mağazaya sahipler.

Yenilikçi bakış açısı ve çok çeşitli ödeme seçenekleri sayesinde oyuncuların kolayca alışveriş yapmasına olanak sağlayacak olan Voidu, cazip kampanyaları ve uygun fiyatlarıyla da adından bir hayli söz ettirecek.

Voidu CEO’su Emrah Kara Voidu.com, kullanıcılarına terzi işi kampanyalar ve içerikler sunan, müşteri odaklı bir dijital oyun platformu olarak hizmete girdi. Bu kapsamda oyunculara daha avantajlı imkânlar sunabilmek amacı ile sadece platform olarak değil, beraber çalışacağımız markalar ile de ortak projeler üretiyoruz. Yerel ortaklarımız ve küresel bakış açımızla, başta Türkiye olmak üzere, hizmet vereceğimiz tüm ülkelerde oyuncuların kendisini yakın hissedeceği ve benimseyeceği bir marka oluşturmayı hedefliyoruz” dedi.

www.voidu.com

Etiketler: »
Share
2049 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+10 = ?