logo

“Doğrudan Sonuca Gidenler” Ödüllendirildi

mh_dogrudan_pazarlama_odulleri

Doğrudan Pazarlama İletişimcileri Derneği tarafından 7 yıldır geleneksel olarak düzenlenen DP Ödülleri 16 Aralık 2014 tarihinde The Ritz Carlton Otel’de düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Radyo ve televizyon dünyasının sevilen ismi Bay J’nin sunuculuğunu yaptığı gecede bu yıl da başvuran yüzlerce ajans ve projenin arasından sektörün “en iyi”leri seçiledi.

Pazarlama sektörünün merakla beklediği, en önemli markaların doğrudan pazarlama faaliyetlerinin ve çalışmalarının ödüllendirildiği DP Ödül Töreni’nde Etkinlik Pazarlaması, İnteraktif Pazarlama, Satış Noktasında ve Sahada Pazarlama ile Veritabanına Dayalı Pazarlama ana kategorilerinde projeler ödüllendirildi. Ana kategorilerin yanı sıra özel kategorilerde de Entegre Doğrudan Pazarlama Kampanyası, En Yaratıcı Doğrudan Pazarlama Uygulaması ve Çekmecede Kalmış İşler ödülleri de sahiplerini buldu.

Pazarlama sektörünün önde gelen isimlerini bir araya getiren törende açılış konuşmasını yapan Doğrudan Pazarlama İletişimcileri Derneği Başkanı Alper Sesli, 2013 yılında sektörün 1.4 milyar dolar hacme ulaştığını anlatarak “Ciro payı en çok artan alan olarak İnteraktif Pazarlama dikkati çekiyor. Bu sonuç markaların İnteraktif Pazarlama alanındaki faaliyetlerine hız verdiğini gösteriyor” dedi. Sektörün istihdam hacminin de 115 bin olduğu vurgulayan Sesli, şirketlerin doğrudan pazarlama iletişimine verdiği önemin arttığını görmek ve ödüllere gösterilen ilgi bizi mutlu ediyor” dedi.

DP Ödülleri fikrinin nasıl doğduğunu anlatan DP Ödülleri Komitesi Başkanı ve DPİD Yönetim Kurulu Üyesi Eser Hakim “Doğrudan Sonuca Gidenler Buraya’ sloganıyla yola çıktığımız ödül töreninde, başvuran 100’ün üzerinde ajans ve 400’e yakın proje arasından sektörün ‘en iyi’lerini ödüllendirdik Bize zaman ayırarak oldukça güç bir işin üstesinden başarıyla gelen jürimize sizin huzurlarınızda tekrar teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Ajans Press, Marketing Türkiye, Brand Age, MediaCat, Campaign Türkiye, Paylas.Com ve Halklailiskiler.com‘un basın sponsoru, The Ritz Carlton Otel’in mekan sponsoru olarak destek verdiği etkinliğin hizmet sponsorları ise Brand Experience Designers, Garamofon, İltek, Kollektif, Koni Social, Mate, Mystaff, Ons, Project House, Proses, Teknika, Youth Republic oldu.

“Doğrudan Sonuca Gidenler” Ödüllendirildi

“DPİD” bundan önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da Türkiye’nin en başarılı ve dikkat çeken pazarlama çalışmalarını değerlendirdi. “En Yaratıcı Doğrudan Pazarlama Uygulaması” ödülünü Tofaş – Jeep için Dna BoX projesi ile Leo Burnett Istanbul alırken Vodafone “En Cesur Müşteri” ödülünün sahibi oldu.

Toplamda 400’e yakın projenin değerlendirildiği yarışmanın sonuçlarına www.dpodulleri.org linkinden ulaşılabilirsiniz.

Etiketler: » »
Share
2470 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+8 = ?