logo

Domino’s Pizza’da Sabırsızlara Tek Tık İle Sipariş Dönemi

mh_dominos_tek_tikla_siparis

Domino’s Pizza’nın son inovasyonu ile artık birbirinden leziz pizzalara yalnızca tek tıkla ulaşmak mümkün. Pizzası için beklemeye tahammülü olmayanlar bu yeni uygulama ile şimdi acıktığı anda siparişini düşünce hızında tamamlayabilecek; pizzasına en hızlı şekilde kavuşan pizzasever yepyeni bir memnuniyet boyutu ile tanışacak.

Tek tık uygulamasını kullanmaya başlamak için mobil telefondan ya da bilgisayardan bir kez kayıt oluşturmak yeterli. Domino’s Pizza kullanıcıları bundan sonra, sipariş detayı, adres bilgisi ve kart bilgisi gibi ekranları hiç görmeden, istediği zaman tek tıkla sipariş verebilecek. Tek tıkla ve güvenli ödeme altyapısı ise, MasterCard’ın online ödeme çözümü MasterPass™ tarafından sunuluyor.

Bugüne dek onlarca eğlenceli ve çığır açan inovasyonu dünyaya tanıtan Domino’s Pizza’nın Türkiye’deki inovasyon yatırımları her yıl toplam 10 milyon TL’yi buluyor. Marka son olarak düşünce hızında pizza siparişi özelliğini hayata geçirerek, yeniliklerinin sınırı olmadığının sinyallerini veriyor.

Etiketler: » »
Share
7145 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+3 = ?