logo

Down Sendromlu Çocuklara Destek

mh_down_sendromu_dernegi

Notalı Papyonlar, Down Sendromlu Çocuklara destek olacak. Özel smokin tasarımlarının 4. kuşak temsilcisi Levon Kordonciyan’ın papyon sponsorluğunda ve Pozitif Projeler tarafından özel olarak tasarlanan notalı papyonlar sahiplerini arıyor.

Şişli Belediyesi’nin destekleriyle Şişli Kent Kültür Merkezi’nde 22 Kasım 2014 tarihinde yapılan geceye Ulusal Down Sendromu Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, sanatçılar ve projeye katkı sağlayanlar katıldı.

Ulusal Down Sendromu Derneği, iyilik akademisi projesi, ritim up topluluğu, doğa up topluluğu, kamptayız projesi, iyilik polisleri, down sendromu orman projesi gibi birçok projeyi hayata geçirmeye devam ediyor.  www.ulusaldown.com sitesinde de Down Sendromu hakkında geniş bilgi yer alıyor.

 Özel Eğitim Sınıfım Var” ve “Kamptayız”

 Pozitif Projeler, Duygu Ertürk tarafından 2013 yılında hayata geçmiş. Amacı insanlara pozitif enerji yayacak, toplumda farkındalık yaratacak projeler üretmek ve insanların hayatına dokunabilmek. Levon Kordonciyan’ın papyon sponsorluğunda Duygu Ertürk ve Ahmed Cihad Genç tarafından tasarlanan notalı papyon projesinin ilk adımı hayata geçti. Ulusal Down Sendromu Derneği notalı papyonları bağış karşılığı hediye edecek. Toplanan destek “Özel Eğitim Sınıfım Var” ve “Kamptayız”  projelerine aktaracak.

 Sanatçılar destek veriyor

 Notalı Papyon Projesi kapsamında eserlerini vererek veya sosyal medya için hazırlanan videoda yer alarak destek olan sanatçı ve gruplar: Aslı Güngör, Baha Boduroğlu, Bilgen Bengü, Bulutsuzluk Özlemi, Can Atilla, Candan Tezel, Cihat Aşkın, Ersan Erdura, Ezgi Ayçe Kızıldere, Fazıl Say, Fatih Mühürdar, Haluk Polat, Pinhani, Teoman, Tülay Özer, Vatan Şaşmaz, Yeni Türkü, Yıldız Tilbe ve Zakkum Down Sendromlu çocuklara destek olmuş ve olmaya da devam edecekler.

Gecenin sonunda notalarıyla destek olan sanatçılara Kristal Atölyesi’nin hazırladığı ödüller, Down Sendromlu çocuklar tarafından verildi.

Etiketler: » »
Share
2378 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+2 = ?