logo

E-Ticaret Sektöründe Klima Satışları Artıyor

jenerik_yukselis_egilimi

hepsiburada.com, pek çok kategoride olduğu gibi klima kategorisinde de en çok ilgi gören platformların başında geliyor.

Büyümede Pazaryeri etkili oldu

Hepsiburada.com’un hazırladığı alışveriş analizlerine göre klima kategorisindeki Haziran ayı işlem hacmi, geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre yüzde 140 arttı. Büyümede Pazaryeri platformunun entegrasyonu da etkili oldu. Hepsiburada.com’un Pazaryeri platformunda klima satışı yapan şirketler gibi farklı alanlarda ticaret yapan herkes sanal mağazasını açarak, e-ticaret sektörüne adım atabiliyor. Pazaryeri platformunda girişimciler, ürünlerini hepsiburada.com’un milyonlarca müşterisiyle buluşturabiliyor.

Yüzde 25’e varan cazip indirimler

Samsung, Arçelik, Baymak, Airfel, Daikin, Carrier, LG, Vestel, Demirdöküm, Kumtel, Mitsubishi Heavy, Toshiba, Beko, Indesit, Vaillant, Siemens ve Regal gibi ünlü klima markalarının ürünlerinin yer aldığı klima kategorisinde hepsiburada.com, kullanıcılarına yüzde 25’e varan indirimler sunuyor.

Hepsiburada.com’un klima kategorisindeki klima fiyatları ise 999 TL ile 9.750 TL arasında, klima türleri ve enerji sınıflarına göre değişiklik gösteriyor.

Vantilatör ve hava soğutuculara da ilgi artıyor

Hepsiburada.com’da satılan vantilatörler ve portatif hava soğutucular da sıcak yaz günlerinde kullanıcıların en çok ilgi gösterdiği kategoriler arasında yer alıyor. Vantilatör kategorisinde yüzde 45’in üzerindeki indirimlerden yararlanabilen kullanıcılar, portatif hava soğutucularda da yüzde 20’ye varan indirimlerle alışveriş yapabiliyorlar.

Hepsiburada.com, klima ve vantilatör seçenekleri ile sıcak günlerin serin bir şekilde geçmesini sağlayacak.

Etiketler: »
Share
2162 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+3 = ?