logo

E-ticarette Yeni Nesil İş Yapma Modelleri Antalya’da Tartışıldı

mh_hepsiburada_tolga_eraymanli

Hepsiburada.com Pazaryeri Deneyimi Yöneticisi Tolga Eraymanlı

E-ticaret sektörünü Anadolu’ya doğru genişletmek için İnteraktif Pazarlama Zirvesi (İPZ) Anadolu etkinliğine destek veren hepsiburada.com, 26 Ocak 2016 tarihinde Antalya’da “Trendler, inovasyon ve teknolojiyle Antalya yarına hazırlanıyor” temasıyla yapılan konferansta yer aldı. Antalya The Marmara Otel’de düzenlenen konferansta kanaat önderlerinin, iletişim profesyonellerinin ve markaların katılımıyla inovasyon, teknoloji ve trend süreçleri masaya yatırıldı.

“E-ticaret yeni nesil bir iş…”

Hepsiburada.com Pazaryeri Deneyimi Yöneticisi Tolga Eraymanlı, e-ticaretin yeni nesil iş olduğunu belirterek “E-ticaret, çok hızla büyüyen, dinamik bir sektör… Geleneksel – yani offline perakende pazarında ise inovasyon artık sınırlı. İnternetin yaygınlaşması e-ticaret sektörünün büyümesine ivme kazandırıyor. Türkiye, Avrupa’daki ülkeler arasında internet kullanımında ilk 5 ülkeden biri. Ülkemizde online perakende sektörü 2007 yılından beri geleneksel perakende sektörüne kıyasla 7 kat daha hızla büyüdü” dedi.

Hepsiburada.com olarak e-ticaret sektöründeki bu heyecan verici gelişmede önemli payları olduğunu vurgulayan Eraymanlı “Aylık ziyaret sayımız 40 milyondan fazla… Yani Türkiye’deki en iyi alışveriş merkezine bir ayda giren insan sayısının 10 kat büyüklüğünde bir miktardan bahsediyoruz… Türkiye’nin en büyük AVM’si olduğumuzu söyleyebiliriz. 8 milyon üyemiz var. Müşterilerimize 27 farklı kategoride 800.000’den fazla ürün çeşidi sunuyoruz. Çok hızlı bir şekilde büyüyoruz ama bizim asıl amacımız e-ticaret sektörünü büyütmek” dedi.

“Pazaryeri platformu ile ticaret yapan herkes e-ticarete girebiliyor”

E-ticaretin perakende pastasından aldığı payı büyütme hedefine iş ortaklarıyla birlikte ulaşmak istediklerini belirten Eraymanlı, bu vizyonla perakende sektörünün dijital dönüşümünde bir dönüm noktası olacak Pazaryeri platformunu devreye aldıklarını ifade ederek “Pazaryeri platformuyla ticaret yapan büyük-küçük tüm şirketlerin, e-ticaret dünyasına girmesine yardımcı oluyoruz. Girişimcilik ekosisteminin büyütecek önemli bir kanal açıyoruz. Sadece hepsiburada.com’da olan Tek Katalog uygulamasıyla tüketiciler bir ürünü sitede arattığında, o ürünü satan Pazaryeri’ndeki tüm şirketleri aynı sayfa üzerinde görebiliyor. Diğer e-ticaret sitelerinin aksine hepsiburada.com’un Pazaryeri’nde aylık dükkân kirası istemiyoruz. Yani, iş ortaklarımız ürün satmadan hiçbir ücret ödemiyor. Hiçbir ücret ödemeden ayda 40 milyon ziyaretçisi olan hepsiburada.com’da ürünlerini tüm Türkiye’ye sergileme fırsatına sahip oluyorlar. İş ortaklarımıza, ‘Teknolojiyi ve pazarlamayı bize bırakın, siz sadece en iyi ürünleri, en iyi fiyatlarla, en iyi servisle müşteriye ulaştırın. Gelin, işinizi hepsiburada.com’da birlikte büyütelim’ diyoruz…” dedi.

İnteraktif Pazarlama Zirvesi (İPZ) Anadolu Konferansı’nda sunumların ardından yapılan “İtibar ve Marka Değer Performansı Araştırması Ödül Töreni”nde Antalya’nın En Değerli Markaları ödüllerine kavuştu. İPZ Antalya’dan sonra 18 Şubat 2016 tarihinde Gaziantep ayağıyla devam edecek.

Etiketler: » »
Share
2350 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+7 = ?