logo

eBay Almanya Operasyonlarının Başına Gülfem Toygar Getirildi

mh_gittigidiyor_gulfen_toygar

Gülfem Toygar

2014 Ocak ayından bu yana GittiGidiyor Genel Müdürü olarak Türkiye’de internet girişimciliğine yön veren ve internet dünyasının duayenlerinden biri olan Gülfem Toygar, eBay Almanya operasyonlarının başına getirildi.

eBay’in en büyük organizasyonlarından biri olan eBay Almanya’nın ilk Türk üst düzey yöneticisi olarak yeni görevinden duyduğu heyecanı belirten Toygar “GittiGidiyor, 15 yıldır iş modeliyle Türkiye’de sadece e-ticareti geliştirmeye değil, girişimciliği de destekleyen bir pazaryeri ekosistemini oluşturmaya hizmet ediyor. Yükselen başarı grafiği sadece ülkemizde değil, eBay dünyasında da tescillendi. Yeni görev tanımımın kişisel kariyerime olduğu kadar Türkiye’deki kadın yöneticilerin başarılarına dikkat çekeceğine inanıyorum. GittiGidiyor’u çok deneyimli bir yöneticiye ve sürdürülebilir başarının formülünü çözmüş bir ekibe emanet etmekten gurur duyuyorum” dedi.

GittiGidiyor yoluna, sektörün deneyimli isimlerinden Öget Kantarcı ile devam edecek.

1 Ağustos 2015’ten itibaren GittiGidiyor Genel Müdürü ünvanını Gülfem Toygar’dan devralacak Öget Kantarcı, uzun yıllar e-ticaret sektöründe yöneticilik yapmış, 2014 yılından bu yana GittiGidiyor’un Ticari Direktörü olarak kariyerine devam eden deneyimli bir isim.

Türkiye’nin “En İyi İşverenleri”nden GittiGidiyor 2015’in ilk çeyreğinde %55 büyüdü.

33 milyon aylık ziyaret ortalamasına ve 12 milyonu aşkın üyeye sahip GittiGidiyor, 2015’in ilk çeyreğinde de hız kesmeden büyümeye devam ediyor. GittiGidiyor’un 2015 ilk çeyrek büyüme oranı %55, mart ayı büyüme oranı ise %119 olarak açıklandı. GittiGidiyor üye kazanımında geçen yıla göre %20 oranında bir artış yakaladı.

Bir ekosistem olarak GittiGidiyor 2011 yılında bu yana eBay’in küresel deneyimini de arkasına alarak Türkiye’nin her bölgesindeki satıcı ve alıcıları buluşturan bir platform olarak başarı grafiğini yükseltiyor. Bu yıl Türkiye’nin “En İyi İşverenleri” listesine giren GittiGidiyor eBay’in “Avrupa’nın Çok Uluslu En İyi İşverenleri” listesindeki yerini sağlamlaştırdı.

Etiketler: » » »
Share
2402 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+4 = ?