logo

01 Kasım 2016

Eğlenceseverler 360 İstanbul’da Düzenlenen Halloween Partisi’nde Buluştu

mh_recep_halloween

Tüm dünyada her türlü çılgınlıkla kutlanan Cadılar Bayramı’nın İstanbul’daki adreslerinden biri de bu sene Beyoğlu’ndaki 360 İstanbul oldu. Düzenledikleri sıradışı partilerle kendilerine özgü bir tarz yaratan Alla Tuna ekibi, bu kez tüm oyuncu canavarları ve onların meraklılarını 360 İstanbul’a davet etti ve Halloween “Your Toys Come Out to Play” partisi büyük coşku ile kutlandı.

Oyuncakların gizli ve karanlık dünyasına ayna tutan gecenin başında, stil ve güzelliğin büyülü uyumunu sunan makyaj markası Golden Rose’nin profesyonel ekibi ve Ünsal Muslu – Retouch Hair Design’ın yetenekli elleri konukları özel dokunuşlarla partiye hazırladı.

360 Istanbul rezident DJ Mustech çaldığı özenle belirlenmiş repertuar ile partiye katılanları dans ettirdi. Gecenin diğer sürprizleri ise çarpıcı ve seksi 360 İstanbul dansçıları The Toys ve vokalist Mandengo’nun özel tasarlanmış canlı performansı oldu.

Saatler geceyarısını gösterirken partinin en iyi kostümleri “Altın Balkabağı” ödülleri için sahnededeydi. Partiye katılanların giydiği ve hiçbir sınır tanımayan konsept kostümler içinden parti sırasında seçilen birinciler Tuğçe Sezer ve Tobias Marmann ise Golden Rose, Retouch Hair Design, Alla Tuna, W2 ve 360 İstanbul’dan çeşitli hediyeler kazandı. Geceyarısından sonra setin başına gecen olan DJ Alican Aykaç müzikleri ile gecenin ritmini hızlandırdı.

Etiketler: » » »
Share
3126 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+8 = ?