logo

EMC, Flash Portföyünü Genişletiyor

mh_emc_flsh_portfoyu

EMC, karma, birleştirilmiş ve dünyanın en performans yoğun kurumsal iş yüklerini standart disk dizilerinden daha düşük toplam sahip olma maliyetiyle (TCO) ele alan, endüstrinin en geniş tümüyle flash depolama çözümü portföyüne katılacak yeni seçenekleri sunduğunu duyurdu.

Kurumsal depolama stratejisinde önemli bir atılıma imza atan EMC, duyurusu yapılan EMC DSSD D5 Raf Ölçeğinde Flash çözümü ve en prestijli VMAX Tümüyle Flash kurumsal veri hizmetleri platformu, depolama medyası tahtının varisi olarak flash’ın göz ardı edilemez yükselişini vurguluyor. EMC üretim uygulamaları için kullanılan tüm depolama sistemlerinin 2020 yılına kadar flash tabanlı olacağını öngörüyor; standart diskler ise yalnızca arşiv ve içerik depolarında kullanılacak.

Günümüzün kurumsal müşterisi işleri için çeviklik, verimlilik ve hız sağlayan modern veri merkezlerinden yararlanmak istediğine dikkat çeken EMC Ürün ve Pazarlama Başkanı Jeremy Burton “EMC’nin tümüyle flash depolama portföyüne DSSD D5 ve VMAX Tümüyle Flash’ın eklenmesiyle tüm veri merkezi ihtiyaçlarına çözüm sağlayamayacak şekilde portföyümüzü genişletmiş olduk. Standart kurumsal iş yüklerini hızlandırmak ve BT profesyonellerinin yarının veri merkezlerinde görmeyi hayal bile etmediği durumlardan faydalanmak üzere EMC’nin birincil depolama ile ilgili güçlü yanları ve XtremIO ile oluşturulan tümüyle flash liderliğini temel alıyoruz. EMC 2016 yılı stratejisinin başına tamamı flash çözümleri yerleştirdi” dedi.

Piyasa lideri konumundaki XtremIO tümüyle flash dizisiyle birlikte EMC’nin flash portföyüne eklenen yeni seçenekler, neredeyse tüm kurumsal veri merkezi kullanımlarını ele almak ve modern, tamamen flash veri merkezinin ortaya çıkması için tasarlandı. EMC’nin tümüyle flash portföyü müşterilerin veriye erişim hızlarını artırmalarına yardımcı olacak çözümler sunuyor. Ağa bağlı depolama sistemi görevine ek olara EMC’nin tümüyle flash sistemleri, Vblock ve VxRack Sistemleri dahil olmak üzere VCE Birleştirilmiş Altyapı teklifleri için yapı taşı görevi görecek.

Katı Hal Sürücüleri Birincil Depolama için Standart Disklerin Yerini Alıyor

2008’de kurumsal depolama dizileri için Katı Hal Sürücüleri (SSD) sunan ilk şirket olan EMC, uygun fiyatlarla performans, güvenilirlik ve zengin veri hizmetleri ile ilgili taleplerini ele alan ürünler sunabilmek için sürekli olarak yenilikler geliştirdi ve depolama portföyünü genişletti. SSD’lerin hem teknolojik hem de piyasa açısından gelişimleri, genel amaçlı kurumsal veri depolama için tümüyle flash dizilerin genel olarak kabul gördüğü bir aşamaya ulaştı. EMC, 3D NAND ve gelecekte en son teknoloji flash depolama medyaları dahil olmak üzere tümüyle flash ürünlerinde farklı flash medyalarını kullanmaya devam edecek.

Flash, standart disk sürücülerine oranla 100 kat daha hızlı ve gelişmiş dizi tabanlı veri hizmetleriyle birlikte disk sistemleriyle maliyet açısından eşit, çoğu durumda ise disk sistemlerine göre daha uygun maliyetli olabiliyor. Standart disk dizilerine oranla daha yüksek flash sürücü yoğunluğu, daha düşük arızalanma oranları, daha düşük güç tüketimi ve çalıştırma sıcaklığı gibi özellikler sunuyor. Aynı zamanda daha az veri merkezi alanı, güç ve soğutma gereksinimlerine sahip kurumsal depolama çözümlerine de katkıda bulunuyor.

IDC’nin en son gerçekleştirdiği Dünya Çapında Üç Aylık Disk Depolama Sistemleri İzleyicisine göre EMC, tümüyle flash depolama çözümlerinde %39,1’lik pazar payıyla takip eden üç rakibin toplamından daha büyük bir pazar payına sahip ve tümüyle flash ile karma flash depolama dizilerini içeren kurumsal depolama çözümlerinde pazar lideri konumunda. Karma yapılandırmalara dayanan EMC depolama çözümleri öncelikle yığın veri depolama kapasitesi ve arşiv gereksinimleri için sunulacak.

Modern Veri Merkezi için Modern Fiyatlama ve Paketleme

XtremIO tümüyle flash dizilerinin basit fiyatlama ve paketleme özellikleriyle ilgili olarak müşterilerden alınan son derece olumlu geri bildirimi temel alan EMC, müşterilerine yeni VMAX Tümüyle Flash dizi için daha kolay planlama, dağıtım ve yönetim sağlamak üzere Xpect More Programını genişletiyor. Xpect More Programı, müşterilerin gelecekteki satınalma faaliyetlerini daha öngörülebilir ve etkin şekilde yapmalarını sağlamak üzere kullanım ömrü boyunca sabit fiyatlı bir bakım modelidir.  VMAX Tümüyle Flash için sunulan kullanım ömrü boyunca bakım fiyatı koruması, ürünün tüm hizmet ömrü boyunca birinci sınıf destek hizmetlerinde fiyatları sabitleyerek daha iyi Toplam Sahip Olma Maliyeti (TCO) edinilmesine yardımcı olmak üzere tasarlandı.

www.EMC.com

 

Etiketler: » » » »
Share
2427 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+4 = ?