logo

EMC’de Mohamed Talaat’a Yeni Görev

mh_emc_mohamed_talaat

Mohamed Talaat

EMC, hızla büyüyen pazarlarda şirketin kurumsal stratejisine öncülük etmek ve güçlendirmek üzere Suudi Arabistan, Türkiye, Mısır ve Libya bölgesine Başkan Yardımcısı olarak Mohamed Talaat’ın atandığını duyurdu.

Duyuruyla birlikte bölgedeki kamu ve özel sektör ihtiyaçlarını karşılamak için EMC’nin yenilikçi yol haritasını devam ettirmek ve öncülük etmek üzere deneyimli ve nitelikli ekip oluşturma çalışmalarına hız verildi.

Talaat, getirildiği görevden önce Suudi Arabistan, Türkiye, Mısır ve Libya bölgelerinde Bölge Müdürü sıfatıyla EMC’nin kurumsal operasyonlarından sorumluydu ve şirketin pazarda güçlü bir lider haline gelmesi için son derece önemli olan stratejik müşteri, kanal ve endüstri ilişkilerinin kurulmasında büyük rol oynadı.

Talaat’ın liderliğinde şirket ayrıca Great Place to Work (GPTW) Enstitüsü tarafından verilen Suudi Arabistan’da Çalışılacak Bir Numaralı Şirket ödülü dahil olmak üzere çok sayıda ödül kazandı. Türkiye’de de Great Place to Work (GPTW) Enstitüsü EMC’ye 2014’te En İyi BT İşvereni ödülünü verdi ve Türkiye’deki En İyi Üç İşverenden Biri olarak gösterdi. Talaat ayrıca bölgede iki basamaklı büyüme rakamlarına ulaşılması konusunda temeli oluşturan güçlü, nitelikli ve profesyonel bir ekip oluşturmak ve liderlik etmek konusundaki çalışmalarıyla takdir topladı.

EMC’nin Riyad ofisinden çalışacak olan Talaat, Türkiye, Doğu Avrupa, Afrika ve Orta Doğu (TEEAM bölgesi) Kıdemli Başkan Yardımcısı Mohammed Amin’e doğrudan bağlı olacak.

EMC Corporation Türkiye Doğu Avrupa, Afrika ve Orta Doğu (TEEAM) Kıdemli Başkan Yardımcısı Mohammed Amin, atamayla ilgili olarak “Geçtiğimiz yıllarda Mohamed EMC’nin en hızlı büyüyen bölgelerinden birinde önde gelen bir konuma gelmemizi sağlamak için inanılmaz bir çaba gösterdi. EMC, bireysel olarak paydaşların ve farklı pazarların ihtiyaçları konusunda derin bir anlayışa sahip olmaya devam eden ve canlı BT topluluğu içinde her paydaşı desteklemeye ve kendi hedeflerini gerçekleştirmelerine yardım etmeye son derece bağlı olan Talaat gibi liderlerden oluşan kendini adamış ve yetenekli ekiplere sahip olduğu için son derece şanslı. Talaat’ın bu topluluğun tamamı için yepyeni kazançlara ve başarılara imza atarak bizi daha da ileriye taşıyacağına güvenim tam” dedi.

Suudi Arabistan, Mısır, Libya ve Türkiye Başkan Yardımcısı Mohamed Talaat ise “Bu geniş ve dinamik bölgede EMC’nin hızla büyüyen kurumsal operasyonlarının sorumluluğunu üstlendiğim için son derece gurur duyuyorum. EMC’de geçirdiğim son birkaç yıl bana sektörün en iyileriyle çalışma fırsatı sağladı ve bugün bizi çevreleyen yeniliklerin sağladığı en iyi değerleri müşterilerimize sunabilmeme olanak tanıdı. Bu amacı her zaman kalbimde taşıyacağım. Önümüzdeki aylarda bu heyecan dolu büyüme yolunda ilerlemeyi dört gözle bekliyorumdedi.

Etiketler: » » »
Share
2753 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+3 = ?