logo

Emirates ve Malezya Havayolları’nın Ortak Uçuş Rotaları Genişledi

mh_emirates_malezya_havayollari

İnsanları ve şehirleri birbirine bağlayan Emirates Havayolu, Malezya Havayolları ile yaptığı ortak uçuş anlaşmasıyla destinasyonlarını genişlettiklerini açıkladı. Emirates artık Langkawi, Penang, Johor Bahru, Kuching, Miri, Bintulu, Sibu, Kota Kinabalu, Sandakan, Tawau, Labuan, Alor Setar, Kota Bharu, Kuantan and Kuala Terengganu gibi Malezya’nın 15 şehrine Malezya Havayolları aracılığı ile hizmet verecek.

15 Şubat 2016 tarihinde Kuala Lumpur – Dubai uçuşları ile başlayan ortak uçuş anlaşması kapsamında Boeing 777 tipi uçaklar ile günde üç, A380 tipi uçaklar ile ise günde 1 olmak üzere günlük 4 sefer yapılıyor.

Emirates’in İdari Başkan Yardımcısı ve Ticari Kurul Başkanı Thierry Antinori “Malezya Havayolları ile gerçekleştirdiğimiz ortak uçuş anlaşması sayesinde yolcularımız Kuala Lumpur ile bağlantısı olan bölgelere ve Malezya’da 15 şehre zahmetsiz seyahat edebilecekler. Avrupa, Orta Doğu, Afrika ve Amerika Kıtası’nı kapsayan 90 nokta da karşılıklı olarak bu genişletilmiş ağdan yararlanacak. Yolcular aynı zamanda, Emirates veya Malezya Havayolları farketmeksizin yaptıkları tüm uçuşlardan uçuş mili kazanabilecekler” dedi.

Yolcular, Emirates ve Malezya Havayolları için tek kombine bilet ile kolay ve zahmetsiz seyahatin keyfine varabilecek, bagajlarını varmak istedikleri noktadan alabilecekler. Ayrıca, Emirates Skywards üyeleri ve Malezya Havayolları’nın Enrich üyeleri, yaptıkları yolculuk başına daha sonra kullanmak üzere mil kazanabilecekler.

Emirates, Uzak Doğu’nun incisi Malezya’nın başkenti Kuala Lumpur için Atatürk Havalimanı ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı çıkışlı Ekonomy ve Business Class’a çok özel fiyat seçenekleri sunuyor. Yolcular, 14 Temmuz tarihine kadar satın alınan biletlerle 15 Temmuz 2016 tarihine kadar, 15 Ağustos – 8 Eylül 2016 ve 14 Eylül- 25 Aralık 2016 tarihleri arasında indirimli uçabilecekler.

Kuala Lumpur için havalimani ve yakit vergileri dahil olamk üzere İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı Economy Class bilet fiyatları kişi başı 549 Dolar’dan, Business Class bilet fiyatları kişi başı 2.199 Dolar’dan, İstanbul Atatürk Havalimanı Economy Class bilet fiyatları kişi başı 599 Dolar’dan, Business Class bilet fiyatları ise kişi başı 2.399 Dolar’dan başlıyor.

Economy Class yolcuları 30 kg, Business Class yolcuları 40kg ve First Class yolcuları ise 50kg bagaj hakkı ile tüm hatlarda, tüm kabinlerde bonkör bagaj hakkının keyfine varabilecekler.

www.emirates.com

Etiketler: » » » »
Share
9728 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

4+5 = ?