logo

EMS Yazılım ve Gifted AE Arasında Distribütörlük Anlaşması

Gelişen teknolojiye ayak uyduran, müşteri ihtiyaçlarına özel çözümler üreten, firmaların kurumsal yapıya geçişlerinde özel danışmanlık hizmeti veren ve yenilikçiliği esas alan yaklaşımı ile sektörde farklılaşan EMS Yazılım, OCTOPOD Hızlı Yazılım Geliştirme Platformu özelinde Birleşik Arap Emirlikleri pazarında faaliyet gösteren, lokal ve çokuluslu markalara yaratıcı ürünler konusunda hizmet sağlayan Gifted AE ile distribütörlük anlaşması imzaladı.

3 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren ve bünyesinde bulundurduğu farklı hizmet grupları ile birlikte müşterilerine perakende, dijital çözümler, merchandising ve kurumsal alanlarında yaratıcı hizmetler sunan Gifted AE, 4 yıllık AR-GE çalışması, 15.000 saati aşkın test ve uygulama, 100’ü aşkın implementasyon sonunda hayata geçirilen OCTOPOD Hızlı Yazılım Geliştirme Platformu’nun Dubai distiribütörü oldu.

Birleşik Arap Emirlikleri pazarının tüm global oyuncuların yer aldığı ve her geçen sene büyüme eğilimi gösteren bir süreçte olduğuna değinen EMS Yazılım Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Balo ”2019 yılına kadar farklı kategorilerdeki yazılım satışlarının 4.7 milyar AED (Birleşik Arap Emirlikleri Dirhemi) seviyelerine ulaşması bekleniyor. Bu nedenle Gifted AE ile yapılan distiribütörlük anlaşması hem bizim için hem de ülkemiz için çok önemli…” dedi. Balo ayrıca, Octopod Hızlı Yazılım Geliştirme Platformu’nun önemli faydalarından biri olan fiyat performansını Dubai’de de sürdürmeyi hedeflediklerini belirterek “BAE’deki müşterilerimize 2017 yılı için USD fiyatlarımız üzerinden %50 indirim sağlayacağız…” dedi.

Dubai’nin Yenilikçi Vizyonu Bölgeye Olan Talebi Artıyor

Tüm firmaların içeride ve sahada bilgi iletişimi teknoloji kullanımı konusunda her geçen gün yeni ihtiyaçlarının gün yüzüne çıktığına dikkat çeken Balo ”Vergi avantajı, bölgedeki çok uluslu ve lokal firmaların merkezi olma özelliğini koruyan yapısı ve Dubai’nin yenilikçi vizyonu pazarı her sene genişletti. Hızlı, kolay değişikliklere uyum sağlayan ve müşterilerinin ihtiyaçlarını net yanıt verebilen bilgi teknolojilerinin önümüzdeki yıllarda daha çok kazanacağı ve marka yatırımlarının bu yönde olacağını düşünüyorum. Bu kapsamda Octopod Hızlı Yazılım Geliştirme Platformu’nun Dubai’de de büyük ilgi ile karşılaşacağından şüphem yok… ” dedi.

Octopod Akademi Artık Dubai’de

Octopod Hızlı Yazılım Geliştirme Platformu, “9 saatlik OCTOPOD Eğitimi ile Herkes Bir Gün Yazılımcı Olacak” iddiası ile OCTOPOD AKADEMİ’yi Gifted AE’nin kendi bünyesinde kuracağı mutfak ekibi ile Dubai’ye taşıyor. EMS Yazılım ve Gifted AE bu ekip ile birlikte özellikle bilgisayar mühendisliği eğitimi alan üniversite öğrencilerini kapsayacak bir program başlatacak. Octopod Akademi ile ‘freelancer’ iş gücünün çok talep gördüğü bu bölgede yeni iş fırsatları oluşturmayı hedefliyor.

www.emsyazilim.com

Etiketler: » » » »
Share
1940 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

4+4 = ?