logo

En Küçük Projektör: LG HD MiniBeam

mh_lg_hd_minibeam

LG Electronics, ürettiği en küçük boyutlu taşınabilir projeksiyon cihazını tüm dünyadaki kullanıcıların beğenisine sunuyor. LG’nin HD MiniBeam (PH300) projektörü taşınabilirlikle birlikte sunduğu güzel görüntü kalitesi ile LED ışık kaynaklı teknolojiler arasında liderliğini ilan ediyor. Tek bir şarj ile iki buçuk saate kadar çalışabilen cihaz, oluşturduğu büyük görüntülerle kullanıcıların istedikleri her yere yanlarında bir sinema salonu taşıyabilmesini sağlıyor.

LG Electronics’ Başkan Yardımcısı ve TV Bölümü Başkanı In-kyu Lee “Yeni LG HD MiniBeam istenilen her yerde kullanılabilecek ve oldukça zekice tasarlanmış bir cihaz. LG HD MiniBeam ürettiği kristal berraklığındaki HD görüntüleriyle hem iç hem de dış mekânlarda kullanıcıların bütün düz yüzeyleri bir ekrana çevirebilmesine imkân veriyor. Toplamda 100 inçlik bir boyuta ulaşan parlak görüntüleriyle hem doğaçlama gelişen film gecelerinde hem de toplantılardaki sunumlarda kullanmak için ideal bir çözüm sunuyor” dedi.

AVK Teknolojisi ile geleneksel projektörlere fark atıyor

Cihaz, 100,000:1 kontrast oranı ve 300 ANSI lümen’lik parlaklık değerine sahip RGB LED ışık kaynağıyla birlikte 1280×720 piksellik HD çözünürlüğe sahip. Sağlamlığı esas alan tasarımının yanında 10 yıl boyunca günde 8 saat hiç durmadan seyretmeye denk gelen ortalama 30 bin saatlik kullanım ömrüyle göz dolduruyor. Ek olarak LG’nin Auto Vertical Keystone (AVK) teknolojisi cihazın geleneksel projektörlere göre inanılmaz derece kolay şekilde kullanılabilmesini sağlıyor. AVK teknolojisi kurulumunu kolaylaştırmanın yanında sürekli gerekli olan lens düzeltme işlemini de ortadan kaldırıyor. Otomatik olarak en uygun açıyı seçerek görüntülerdeki bozulmayı en aza indiriyor. En üstün taşınabilir görüntü çözümü olan cihazın sahip olduğu birçok bağlantı noktası sayesinde akıllı telefonlar, dizüstü bilgisayarlar, tabletler ve USB diskler gibi cihazlardaki içerikler oldukça kolay bir şekilde görüntülenebiliyor.

Cihaz, Latin Amerika, Kuzey Amerika, Asya ve Ortadoğu başta olmak üzere Türkiye ve tüm dünyada kullanıcıların beğenisine sunuldu.

Tavsiye edilen son kullanıcı fiyatı 1.099 TL.

Teknik Özellikler

– Çözünürlük: 1280 x 720 (HD)

– Parlaklık: 300 ANSI lumen

– Kontrast oranı: 100,000:1 (Full On / Full Off)

– Aydınlatma: RGB LED (Kullanım Ömrü: 30,000 saat)

– Görüntü Boyutu: 100 inç (Duvar-Lens uzaklığı: 3.75m)

– Throw Ratio: 1.66 (Normal throw)

– Boyutlar (Genişlik/Boy/Yükseklik): 103-113mm x 85mm x 54-64mm

– Ağırlık: 430g

– Ekran paylaşımı: MHL

– USB desteği: HD DivX / Office Viewer

– Güç Kaynağı: AC ve 3,000mAh batarya (Tek şarj ile 2.5 saate kadar kullanım)

– HDMI: Full HD içerik desteği

Etiketler: » »
Share
2165 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+4 = ?