logo

EPSON ve AED Grup İşbirliği Yapıyor

mh_epson_aed_anlasma

Epson, Benelüks ülkelerinde görüntüleme sistemleri kiralaması ve satışı alanında faaliyet gösteren AED Grup ile milyonlarca euro tutarında yeni bir anlaşmaya imza attı. Konserler, kongreler, farklı özel organizasyonlarda görüntüleme sistemleri temin eden, kiralama ve kurulum da yapan AED ile yapılan anlaşma dahilinde 130’un üzerinde Epson lazer projektör yer alıyor. Dünyanın en parlak 3LCD projektörlerinden biri olan Epson EB-L1505U ise yetmiş adet ile seçilen ürün portföyü arasında lider.

Epson Yüksek Standartlarımızı Daha Da İleriye Taşıdı

AED Grup bünyesinde yer alan ve dış organizasyonlara hizmet veren AED Display Genel Müdürü Thierry Heldenbergh, Epson’u tercih etmelerindeki nedenleri açıklarken “Renklerdeki mükemmellik ve görüntüleme performansı konusunda çok yüksek standartlarımız var. Epson teknolojisi bu standartları yakalamanın ötesine geçti. Müşterilerimizin bizden tam olarak talep ettiği çok yüksek kaliteyi, Epson’un ciddi yatırım yaptığı yeni lazer serisiyle karşılayabiliyoruz” dedi.

Globalde toplam 20 milyon adet 3 LCD projektör satışı

Epson Avrupa Profesyonel Görüntüleme Sistemleri Direktörü Neil Colquhoun, gerçekleşen bu büyük anlaşmaya dair çok mutlu olduklarının altını çizerek “3LCD inorganik optik teknolojisine yaptığımız son yeni yatırımlardan sonra projektör sektöründeki büyümemiz inanılmaz hız kazandı. AED ile yaptığımız bu anlaşma ve iş ortaklığı büyüme ivmemize daha fazla hız katacak. Anlaşma dahilinde  EB-L1505U’nun yanı sıra yer alan bir diğer modelimiz EB-L25000 ki bu modelle özellikle dev konser alanları gibi binlerce kişiye aynı anda maksimum kalitede hizmet verilmesi gereken çalışmalarda son derece iddialıyız. EB-L25000U’da 360 derece rotasyon ve 20 bin saat lamba ömrü en önemli teknik özelliklerden. Gururla söyleyebilirim ki 3LCD projektörlerde globalde toplam satışımız 20 milyona ulaştı” dedi.

Etiketler: » » »
Share
1965 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+2 = ?