logo

Epson’dan Yeni Projektör: EB-W31

mh_epson_projektor_ebw31

Epson’un yeni projektör modeli EB-W31 ile ister iş yerinizde profesyonel sunumlar yapın, ister evinizde film ve oyunların keyfini yüksek görüntü kalitesinde çıkartın. Üstelik her gün bir film bile izleseniz 15 yıla uzanan lamba ömrüyle cihaz uzun soluklu yol arkadaşınız olacak.

LAN Wi-Fi hediyeli kampanya

Cihaz, Epson’un eşit derecede yüksek Beyaz ve Renkli Işık Çıkışı (CLO) teknolojisi sayesinde parlak ışıkla aydınlatılmış toplantı odalarında bile iyigörünen göz alıcı renklerle kesin ve net sunumlar gerçekleştirmenizi sağlıyor. Ayrıca 15.000:1 kontrast oranıyla en küçük ayrıntıları bile kaçırmamanızı sağlayan cihaz, kısa bir süre için LAN Wi-Fi hediyeli kampanyada.

Cihazı taşıma çantasıyla iş çıkışında evinize götürerek film keyfi yapabilirsiniz.  Kolay kurulum, düşey ve yatay trapezoid düzeltme özellikleri sayesinde bu projektör pek çok konumda görüntü bozulmadan kurulabiliyor.

10.000 saat lamba ve filtre ömrüne sahip cihaz ile seyrin ve sunumların gerçek keyfine varın.

Temel Özellikler

Yüksek kaliteli, parlak görüntüler: 3LCD teknolojisi ve eşit derecede yüksek Beyaz ve Renkli Işık Çıkışı (CLO), 3200 Ansilumen, 1280×800 HD görüntü kalitesi

Kontrast oranı 15.000:1: Derin, zengin siyahlar ve yoğun gölgeli alanlar

Büyük ekran deneyiminin keyfini çıkarın: 300 inçe kadar ekran boyutu

En sevdiğiniz içerikleri 15 yıl boyunca izleyin: 10.000 saat lamba ve filtre ömrü

Çok yönlü ve esnek kontrol: HDMI ve mobil bağlanabilirlikle farklı kaynaklardan yansıtın

Tavsiye edilen perakende satış fiyatı: 658 $+KDV

www.epson.com.tr

Etiketler: » » »
Share
2232 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+5 = ?