logo

Eren Yılmaz Güzellik Merkezi Güzel Olmak İsteyen Müşterilerini Bekliyor

Maltepe Dragos’da 800 m²’lik bir alana sahip ve 7 gün açık olan merkezde lazer epilasyon, dermapen uygulaması (leke tedavisi), cilt bakımı, iğnesiz mezoterapi, Ultratone Futura Pro cihazı ile zayıflama, iğneli epilasyon, G5 masajı, selülit tedavisi, kalojen maske, oksijen terapi, kalıcı makyaj, pasif jimnastik, solaryum, dövme silme işlemleri, el ayak bakımı, saç bakımı hizmetleri yer almaktadır.

Merkezin Güzellik Bölümü Yöneticisi Songül Güney Erzurumlu ile keyifli bir video röportaj gerçekleştirdik. Kendisine Maxi Haber Ailesi olarak ayırdığı zaman ve gösterdiği misafirperverlik için teşekkür ediyoruz.  

VERİLEN HİZMETLER

Lazer Epilasyon

Lazer epilasyon teknolojinin getirdiği yeni epilasyon yöntemlerinden birisidir. Lazer epilasyon, istenmeyen tüylerin lazer enerjisi kullanarak kalıcı ve sağlıklı olarak yok edilmesidir.

Dermapen Uygulaması

Dermapen, cildin değerli üst tabakası epidermise zarar vermeden, soymadan, tahriş etmeden uygulanan bir yöntem. Geçmişi antik Çin tarihine kadar uzanan ve Çin prenseslerine uygulanan mikro iğne sisteminin modern tıp ile birleştirilmiş hali dermapen uygulaması, özellikle yüz, el ve boyun bölgelerinde kullanılıyor.

Cilt Bakımı

Profesyonel ürünlerle yapılan uzmanlar tarafından uygulanması gereken cildin ihtiyaçlarına uygun derinlemesine bakım işlemidir.

İğnesiz Mezoterapi

Mezoterapi, vitamin, mineral, aminoasit, enzim ve ilaçların orta deri tabakasına verilmesi işlemidir.

Ultratone Futura Pro Cihazı İle Zayıflama

Kullanılması düşünülen bölgeye 20 adet sensor yerleştirilerek yaklaşık 0,5 – 1 saat boyunca titreşim gönderen cihazın içinde çok farklı programlar bulunup, program tercihi incelmesi istenen bölgeye ve kişinin diğer özelliklerine göre yapılmaktadır.

Adres: Cevizli Mah. Bağdat Cd. No: 534 – 536 / A   Dragos – Maltepe / İstanbul

Bilgi için: www.salonerenyilmaz.com

Etiketler: »
Share
3705 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+5 = ?