logo

Etiya, Yurtdışında Büyümeyi Hedefliyor

mh_etiya_mustafa_ari

Mustafa Arı

Etiya, yurtdışı yatırımlarına devam ediyor. 2015 yılı temel hedefini yurtdışında büyüme olarak belirleyen şirket, büyük önem verdiği Ortadoğu pazarını stratejik bölgelerden biri olarak belirleyerek bu bölgedeki yatırımlarına hız vermek için sektörün yakından tanıdığı bir isim olan Mustafa Arı’yı ekibine kattı. Etiya’nın Avrupa, Orta Doğu, Afrika ve Rusya’dan Sorumlu İş Geliştirme ve Satış Genel Müdür Yardımcısı olarak kariyerine devam eden Arı, bu bölgede Etiya ürün ve çözümlerinin kullanımın yaygınlaşmasında kilit rol üstlenecek.

Etiya’nın bölgedeki yeni yapılanmasıyla ilgili açıklama yapan Etiya CEO’su Ali Durmuş “Mustafa Arı’nın Etiya yönetim takımına dahil olmasının mutluluğunu yaşıyoruz. Özellikle telekom pazarındaki deneyimi ve bilgi birikimi Etiya’nın bu pazarlardaki müşteri kitlesinin genişlemesinde önemli bir etki yaratacaktır” dedi.

Mustafa Arı’nın Telekom Pazarı’nda 25 yılı aşkın deneyimi bulunuyor. Etiya’dan önce Telenity ve Innova gibi firmalarda da üst düzey yöneticilik görevi üstlenen Arı, Hacettepe Üniversitesi, Bilgisayar Mühendisliği’nde lisans, Marmara Üniversitesi, Yönetim ve Organizasyon Bölümü’nde ise yüksek lisansını tamamladı.

Etiketler: » »
Share
2477 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+8 = ?