logo

Ev Eğlence Sistemi Sky Q, AirTies’ın Mesh Teknolojisini Kullanıyor

mh_airties_bulent_celebi_gorsel

AirTies Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Çelebi

AirTies, Hybrid Mesh teknolojisinin kullanımı konusunda TV ve internet servis sağlayıcı şirketi Sky ile başlattığı teknoloji projesini bitirdi. Yeni nesil ev eğlence sistemi Sky Q, AirTies’ın Mesh teknolojisini kullanıyor.

AirTies Mesh çözümü, hem Sky Q’nun yeni nesil internet routerları, uydu ve IPTV alıcıları ve ağ aksesuarlarının hem de süper Wi-Fi ve video deneyimini evlere getiren Sky’ın “Fluid Viewing” teknolojisinin yapısını oluşturuyor.

Sky Q kullanıcıları gerek canlı yayın, Internet TV, geniş bant internet gerekse yerel olarak kaydedilmiş herhangi bir video içeriğine tek bir Wi-Fi ağı ile erişebiliyor. Mobil cihazlar evin içinde dolaşırken, AirTies Hybrid Mesh yazılımı tüm ev ağının bir haritasını çıkararak geniş bant ve TV yayınları için değişen ihtiyaçları görüntülerken aynı zamanda da veri paketlerini hangi yoldan optimal performansla göndereceğine karar veriyor. AirTies Hybrid Mesh, Sky kullanıcıları için kablosuz bağlantı hızını artırırken basitleştirilmiş ve yükseltilmiş bir kullanıcı deneyimi de sunuyor.

Sky ile yapılan işbirliğini değerlendiren AirTies Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Çelebi “AirTies, Sky’a birkaç yıldır Wi-Fi ürünleri sağlıyor; bu ufku geniş proje için seçilmiş olmaktan gurur duyuyoruz. Sky’ın gelişme stratejisindeki bu dev adımı optimum ev ağları performansı için çoklu erişim noktası görüşümüzü de doğruluyor. Kusursuz bir ev ağı, premium içerik sağlayıcılar için vazgeçilmez” dedi.

Sky Yeni Ürünler Müdürü Andrew Olson ise “Avrupa’nın lider eğlence sunucusu olarak, müşterilerimizin en iyi televizyon deneyimini yaşamalarını önceliğimiz olarak kabul ediyoruz.  AirTies ile çalışmamız, Fluid Viewing ile ekranlar arasında konforlu kullanıcı tecrübesi yaratmamıza yardımcı oldu. Aynı zamanda tüm Sky Broadband kullanıcıları, Sky Q kutularını birer akıllı kablosuz erişim noktasına dönüştürerek Sky servis deneyimini bir üst seviyeye taşıma imkanı yakaladı” dedi.

Sky Q, müşterileri için favori TV kanallarını her zamankinden daha kolay biçimde kablosuz olarak ulaşılabilir kılan gelişmiş bir ürün ailesi. Sky Q’nun Fluid Viewing teknolojisi, aynı anda 5 farklı kanal izlerken 4 ayrı kanalı da kaydedilmesini, istenen kanalı durdurup diğerinde devam edebilmeyi, kutuda kayıtlı olan veya canlı herhangi bir programı televizyon veya tabletten izlemeyi mümkün kılıyor.

www.airties.com

Etiketler: » » » » »
Share
2429 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+10 = ?