logo

Evcil Hayvanlarınızı Pet Sigortasıyla Koruma Altına Aldınız mı?

mh_pet_sigortasi_gorsel

Pet Sigorta teminatıyla kediniz ve köpeğiniz zehirlenme, enfeksiyon kapma, cisim batması, kırık, yaralanma, trafik kazası, elektrik çarpması gibi pek çok felaketten korunuyor.

En sevdiğimiz dostlarımız olan hayvanlar için düşünülmüş sağlık poliçesi artık hizmete sunuldu. Yalnızlığımızı paylaştığımız, en masum ve şirin dostlarımız olan kedi ve köpeklerin sağlığı için düşünülen Pet Sigortası artık evcil hayvan sahiplerinin hizmetinde.  Sadece İnsanların değil, hayvanların sağlığı içinde güvence sunmanın öneminden yola çıkarak

Evcil hayvan sahiplerine özel Pet Sigorta Acil Vakalar Sağlık Sigortası poliçesi hazırladıklarını belirten Kuzey Sigıorta Genel Müdürü Derya Gülgeç “Evcil hayvan sahiplerinin, anlaşmalı Veteriner Hekimlere başvurduğunda hayvanlarında ortaya çıkabilecek tedavi masraflarının yıllık 5 bin TL’ye kadar karşılanmasını sağlıyoruz” dedi.

Sağlık Güvencesi Onlarında Hakkı

Evcil hayvanlarınızın hastalıkla ilgili acil durumlarında en yakın anlaşmalı Veteriner Kliniklerine başvurmanız halinde oluşacak tedavi giderleri teminat limitleri dâhilinde karşılanıyor. Kuzey Sigorta A.Ş tarafından uygulanan Pet Sigorta, hayvan severlerin imdadına yetişiyor.

Pet Sigortayı, aşıları tamamlanmış olan 6 aydan büyük 8 yaştan küçük olan tüm ırk ve cinsiyetteki kedi ve köpekler için yapılabileceğini söyleyen Derya Gülgeç “Teminat kapsamında yer alan acil durumlarda size en yakın anlaşmalı Veteriner Kliniklerine başvurmanız halinde oluşacak tedavi giderleri teminat limitleri dâhilinde sigorta şirketi tarafından karşılanacaktır” dedi. Pet Sigorta teminatıyla kedi ve köpeğinizin olası kazalara ve hastalanmalara karşı ayakta ve yatarak tedavi masrafları ile tedavinin gerektirdiği ameliyat masrafları Kuzey Sigorta tarafından karşılanıyor. Gülgeç “Veteriner Kliniğine giderek, poliçe ile birlikte gönderilen mikroçipin uygulamasının yapılması gerekmektedir. Anlaşmalı Veteriner Kliniklerin mikroçip uygulaması ücretsiz yapılmaktadır. Teminat kapsamı dâhilinde ortaya çıkan tedavi masraflarının tamamı Pet Sigorta tarafından ödeniyor” dedi.

www.petsigorta.net

Etiketler: » »
Share
2186 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+9 = ?