logo

EXPO 2016 Antalya Mobil Uygulaması Hazır !

mh_expo_antalya_mobil_uygulama

Aksu İlçesi’nde bin 121 dönüm arazi üzerine kurulu EXPO 2016 Antalya sergi alanı, açılış için gün sayarken, organizasyonun mobil uygulaması, artık App Store ve Google Play’den akıllı telefon ve tablet bilgisayarlara indirilebiliyor. Android sürümü 4.1 ve üzeri ile iOS 8.0 ve üzerinde çalışabilecek ölçüde hazırlanan uygulama, beş ayrı dilde sunuluyor.

Uygulamayı tablet ve cep telefonuna indirecek kullanıcılar, EXPO alanında görülecek tüm mekanları elinin altında bulup, sosyal medya bölümü sayesinde ünlü ziyaretçilerden anı anına haberdar olma şansı bulacak.

EXPO 2016 Antalya’ya kolay ulaşım alternatiflerinin de yer alacağı uygulamada, konser, sergi ve diğer tüm etkinliklere tek tek ulaşılabilecek. Uygulamayla, navigasyon özelliğiyle dilendiği yere rahat ve kısa sürede gidilip, EXPO haritasını kullanarak tüm alanı zahmetsizce keşfedebilme imkanı sağlanıyor. Çiçek ve çocuk” temalı EXPO’ya dair her şeyin olacağı uygulamada, Türkiye’nin ilk EXPO’su bir tıkla elinizin altında olacak.

Yoğunluk haritası, artırılmış gerçeklik ve duyuruların da yer alacağı uygulama ücretsiz olarak App Store üzerinden https://itunes.apple.com/ca/app/expo-2016-antalya-official/id1099176792?mt=8 linkinden, Google Play üzerinden ise https://play.google.com/store/apps/details?id=com.expo2016.antalya&hl=tr linkinden indirilebilecek.

Etiketler: » »
Share
2546 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+7 = ?