logo

Farklı Bir Kulaklık Deneyimi

mh_plantronics_kulaklik

Plantronics’in yeni kulaklık modeli BackBeat Sense, kablosuz özelliği ile 18 saat kullanılabilen bir kulaklık ve istenildiğinde kablo ile de kullanılabiliyor. Kulaklık, ses kalitesi, işlevsellik ve pil ömrü ile dikkat çekiyor.

Kulaklık, kendinden ayarlı hafızalı köpük kafa bandı ve kulak yastıkları ile kullanıcılara maksimum konfor sağlıyor. Gelişmiş Bluetooth özelliği sayesinde iki farklı cihaza aynı anda bağlı kalabilen kulaklık ile telefonunuza gelen çağrıları anında cevaplayabiliyorsunuz. BackBeat Sense’in üzerinde bulunan çağrı cevaplama, şarkı değiştirme, ses alçatma/yükseltme butonlarının dışında OpenMic butonu da kulaklık kulağınızdayken dış sesleri duymanızı sağlıyor.

Pil ömrü sensörlerle korunuyor

Kulaklığın üzerinde bulunan sensörler sayesinde cihaz kulağınıza takılı değilken video ya da müzik otomatik olarak duruyor. Bu özellik sayesinde pil ömrü korunurken, cihaz çok daha uzun süre kullanılabiliyor. Azami 2,5 saat gibi kısa bir sürede şarj edilen cihaz, telefonunuz ya da tabletinizden görebileceğiniz pil seviyesini aynı zamanda kulağınıza da fısıldıyor.

Plantronics Find MyHeadset uygulaması sayesinde kulaklığınızı en son nerede bıraktığınızı kolayca bulabiliyorsunuz. Performansına göre hafifliğiyle de dikkat çeken cihaz, 140 gramlık gövde ağırlığı ile piyasadaki birçok kulaklıktan daha hafif. “Espresso” ve “Tan olarak iki farklı rengi bulunan BackBeat Sense, bu özelliğiyle modayı da belirliyor.

Hepsiburada.com, MediaMarkt ve seçkin Turkcell mağazaları gibi yerlerde bulabileceğiniz cihazın satış fiyatı 569 TL’dir

Etiketler: »
Share
3615 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+2 = ?