logo

Finans Up Kariyer Kulübü, 7. Dönemini Tamamlandı

2011’de hayata geçirilen ve QNB Finansbank’ı en bilinen şirket etkinlikleri arasında birinci sıraya taşıyan Finans Up Kariyer Kulübü, geleneksel Kapanış Partisi’nde üye ve yöneticilerini bir araya getirdi. Kristal Kule Sky Garden’da gerçekleşen organizasyonda tüm üyelere plaket verilirken, 2016-2017 yılı proje ödülleri de sahiplerini buldu.

Üye olan gençler her yıl mesleki ve kişisel gelişimleri için McKinsey Liderlik Akademisi ve Harvard Business Review Türkiye’nin danışmanları tarafından verilen eğitimleri de kapsayan toplamda dokuz etkinliğe katılım sağlıyor.

Finans Up’ta öğrencilere sunulan çeşitli gelişim araçlarının yanı sıra “QNB Finansbank Dijital Kanallarda ‘Moment of Truth’ Projesi” kapsamında üyelerin hazırladıkları proje sunumlarından dereceye giren üyeler de kapanış etkinliğinde açıklandı.

Yükselmenin sınırı yok

Yükselmenin sınırı yok” mottosu ile etkinlikler gerçekleştiren Finans Up, üyelerinin gelişimine katkı sağlaması için yurtdışı ödülü imkanı sunuyor. Birinci olan grup üyeleri, ilgi alanları doğrultusunda kendilerinin seçtiği yurtdışı konferans ve eğitimlere katılım sağlıyor. Bu sene yurtdışı ödülü kazanan üyelerden biri Singapur’daki “Chief Strategy Officer” zirvesini tercih ederken, geçtiğimiz sene ödül kazanan üyeler ise Lizbon’da gerçekleşecek “Web Summit”e bu sene katılacak.

2014 ve 2015 yılında En Gözde Şirketler Araştırması’nda “Türkiye’nin En Bilinen Kariyer Etkinliği” seçilen; İngiltere’nin en büyük iş ödül programlarından biri olan Global Business Excellence Ödülü’nü “Outstanding HR Initiative” kategorisinde kazanan Finans Up Kariyer Kulübü’ne bugüne kadar 17 bin 146 öğrenci başvurdu.Bu başvurular arasından seçilen 240 başarılı genç, Finans Up Kariyer Kulübü’ne üye oldu.

Etiketler: » » »
Share
4247 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

4+7 = ?