logo

FIT Solutions Kendi Ar-Ge Merkezini Kurdu

mh_fitsolutions_web

FIT Solutions, kendi Ar-Ge Merkezi’ni kurdu. FIT Solutions Ar-Ge Merkezi, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının denetim ve değerlendirmelerinin sonucunda Temmuz ayı itibariyle faaliyetlerine başladı. Faaliyet dönemi içerisinde Ar-Ge merkezinin yaptığı ve yapmaya devam edeceği kamu destekli projeler ile sektörü güçlendirecek.

FIT Solutions, Türkiye’de konusunda firma statüsünü korumak ve uluslararası pazarda etkin bir oyuncu olmak için kurduğu Ar-Ge merkezinde teknoloji yönelimlerini belirleyip yeri geldiğinde bu trendlerin de önüne geçecek bir marka haline gelmeyi hedeflemektedir. Ar-Ge merkezinde oluşan bilgi birikimi ile sektörü yönlendirmek ve Türkiye’yi bu alanda uluslararası düzeye çıkartmak FIT Solutions’ın birincil amaçları arasında yer almaktadır.

Teknoloji trendlerini ve piyasa koşullarını gözlemleyen FIT Solutions, Ar-Ge merkezinde hem özel sektör hem de kamusal talepleri gözeterek ihtiyaca yönelik ürünler üzerinde çalışacak. Temmuz ayı itibariyle sertifikasyonu tamamlanan ve çalışmalara başlayan Ar-Ge merkezinde hem FIT Solutions çalışanlarına hem de iş ortaklarına yönelik faydalar elde edilecek. 4 yıllık proje maliyetleri toplamı 11 milyon TL olarak belirtilen Ar-Ge merkezinde ürettiği ileri teknoloji çözümler ile rakiplerinin her zaman önünde olacak.

fitsolutions.com.tr

Etiketler: »
Share
2208 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+8 = ?